2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سالی یکبار چیزی نیست نیم ساعت وقت نمیگیره تمیزی و بدون مو بودن ارزش داره

هعععی من برای صورتم رفتم لیزر صورتم پر شد از موی کلفت مشکی مردونه اسم لیزر الان میاد جیغ میزنم

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
هعععی من برای صورتم رفتم لیزر صورتم پر شد از موی کلفت مشکی مردونه اسم لیزر الان میاد جیغ میزنم

صورت موهاش کرکی هست اصلا نباید انجام داد

در این دنیا افراد شجاع میمیرند افراد باهوش دیوانه میشوند و دنیا پر از احمق های خوشحال است ! [آرتور شوپنهاور]

سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ...

اره منم شنیدم میگن رولی خوب نیست

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

نهههه باید اول شیو میکردی ی مدت طولانی تا موهات ضخیم بشه بعد میرفتی من الان تازه میخوام برم برای صورت از۲۲سالگی فقط شیو کردم صورتمو الان دیگ۲۶سالمه ضخیم شده موهاش

سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ...

جلسه اول معمولا یهو ریزش داری

باید تا جلسه دهم بری ک نتیجه ببینی بری تو شارژ