2777
2789
میگن تا آخرین لحظه یعنی هفته 38 ممکنه بچرخه  اما بیشترین احتمال رو تا هفته 34 داره بعدش دیگه خ ...

اخه دكتر ب من گفته سر بچه بزرگه وزايمان طبيعي هم سخته

و گفت ي پاش رفته توي لگن و يكيش تو پهلوم و امكانش كمع بچرخه

حالا همش استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دكتر ب من گفته سر بچه بزرگه وزايمان طبيعي هم سخته و گفت ي پاش رفته توي لگن و يكيش تو پهلوم و ام ...

خب پس راحتی دیگه به راحتی دکترت برات دستور سزارین مینویسه و از زور زدن خلاص میشی😁برو خداتو شکر کن دختر خوب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خب پس راحتی دیگه به راحتی دکترت برات دستور سزارین مینویسه و از زور زدن خلاص میشی😁برو خداتو شکر کن د ...

از خدامه سز بشم😅منظورم اينه استرس گرفتم ك يهو بچرخه و طبيعي بشم

برام دعا كنين

از خدامه سز بشم😅منظورم اينه استرس گرفتم ك يهو بچرخه و طبيعي بشم برام دعا كنين

نمیچرخه

احتمالش خیلی کمه نترس مخصوصا اینکه یکی از پاهاش تو لگنه بزودی اون یکی پاش رو هم میاره توی لگن و بریج کامل میشه

احتمالش 5 درصده که بچرخه😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اخه دكتر ب من گفته سر بچه بزرگه وزايمان طبيعي هم سخته و گفت ي پاش رفته توي لگن و يكيش تو پهلوم و ام ...

منم ۳۰هفتم تموم شد رفتم سونه،فقط نوشته بریچ که دکتر بهم گفت میچرخه،حالا نمیدونم چی میشه،چه جالب به شما اینقد کامل توضیح داده که یک پاش کجاست و سرش بزرگه

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
منم ۳۰هفتم تموم شد رفتم سونه،فقط نوشته بریچ که دکتر بهم گفت میچرخه،حالا نمیدونم چی میشه،چه جالب به ش ...

خب خودم پرسيدم دور سرش چقد هس😅بعدم توي سونو سايز دور سر ميزنه 

پاهاشم نشونم داد خود دكتر سونوگرافيه

اون پاش ك تو پهلوم بود هم داشت تكون ميداد😅

ولي بچم كجه☹️خستش ميشه طفلي

ب من گف ي پاش چون تو لگن هس احتمالش كمه بچرخه 

خب خودم پرسيدم دور سرش چقد هس😅بعدم توي سونو سايز دور سر ميزنه  پاهاشم نشونم داد خود دكتر سونو ...

منم همش حس میکنم پاهاش تو مثانه یا واژنم،بعضی وقتا تو پهلو،وقتی به پهلو میزنه حتما چرخید تا میشینم دوباره تو مثانم هستش

منم همش حس میکنم پاهاش تو مثانه یا واژنم،بعضی وقتا تو پهلو،وقتی به پهلو میزنه حتما چرخید تا میشینم د ...

خب همين ك تو مثانه حسش ميكني يعني تو لگن هس

من همش فك ميكردم الان پاش ازم ميزنه بيرون😐

خب همين ك تو مثانه حسش ميكني يعني تو لگن هس من همش فك ميكردم الان پاش ازم ميزنه بيرون😐

فقط یک هفته با هم فرق داریم،من فردا ۳۱هفتهو۷روزمه،یعنی۳۲تمومه،کاش بدونم که میچرخه یا نه

منم هروقت یکم بیشتر فعالیت کنم همش حس میکنم الانه که پاش بزنه بیرون

خب همين ك تو مثانه حسش ميكني يعني تو لگن هس من همش فك ميكردم الان پاش ازم ميزنه بيرون😐

شما وقتی رفتی سونو وزنه نی نی چند بود؟

نی نی من۱۴۰۰ وزنش بود،قدش۳۸،۳۰هفته و۷روز بود رفتم سونو

فقط یک هفته با هم فرق داریم،من فردا ۳۱هفتهو۷روزمه،یعنی۳۲تمومه،کاش بدونم که میچرخه یا نه منم هروقت ی ...

واي منم همش استرس دارم ك ميچرخه يا نه☹️خيلي حس بديه.ادم تكليف خودشو نميدونه اصلا

من حتي جرات نمكردم دسشويي برم اقد پاش بدجا بود