2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به توصیه یکی از دوستام یه بار چای محمود گرفتم و خیلی چای هاش خوش طعم و عطر بودش و الان از اون موقع ست که شش ماه دارم فقط از این چای و محصولاتش استفاده می کنم . 

به نظر من اگر دنبال یه چای خوب و خوش عطر می گردی فقط این چای خوبه . چون من خودم خیلی چای می خورم و مارک های مختلفی خریدم ولی هیچ کدوم مثل این نبود خداییش

من به توصیه یکی از دوستام یه بار چای محمود گرفتم و خیلی چای هاش خوش طعم و عطر بودش و الان از اون موق ...

بعضی چای ها مارکش مطرح نیست، بهترین چای‌ها اصلا مارک ندارن و باید به صورت و فله و با شناختن تامین کننده های محلی تهیه بشن برنج شمال هم همین‌طوره

سلام و وقت بخیر بنده فروشنده چای مرغوب لاهیجان هستم. محصولات رو با دقت و مستقیم از کارخانه به دستتون می رسونیم. در سایت با سلام هم غرفه داریم. نظرات مصرف کنندگان رو که از نقاط مختلف کشور هست لطفا مطالعه بفرمایید. الان مشتریانمون هر بار چاییشون تمام میشه مجددا خرید می کنند. خوشحال میشم سری به غرفه ما بزنید. محصولاتمون با کمترین سود هست. چای بی کیفیت نداریم.09379866291. در ایتا روبیکا و بله در خدمتیم. چای خوب*احساس خوب/باکیفیت*کمترین سودچای باکیفیت را ارزان بنوشید:  "چای خوب***احساس خوب "https://basalam.com/sayar_hyper_market

با سلام بهترین های چای ایرانی که حنی از نظر کیفیت با هر نوع چای خارجی رقابت میکنه را میتونید در این سایت پیدا کنید و قبل از خرید نظرات مصرف کنندگان را ملاحظه بفرمایید. مشابه چای احمد، محمود، کوثر، صداقت، باروتی، کله مورچه ای و.... این سایت چای بی کیفیت نداره. چای سایار را چستجو کنید در سایت باسلام. چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.چای سایار.09379866291