2789

چیکارهمسرم سر ی مسافرت نتونسته بود برام زنگ بزنه ازش دلخور شده بودم و بعد رفتیم خونه مادرشوهرم شام، هیچی نخوردم اونجا و نرفتم سرسفره و بعد گفت چرا ناراحتی قضیه رو بهش گقتم و شروع کرد به خط ونشون کشیذن که کاری نکن که پسرم بگه این چ زنی برام گرفتین و به مادرت زنگ میزنم و این حرفا!
منم بهش گفتم اسلحه نزاشتین روی شقیقش که بیا برو اینو بگیر ب مادرمم زنگ بزن داری منومیترسونی!!؟؟
بعد مدت ها همسرم دوباره کار براش پیش اومد و مادرشوهرم بهم ژنگ زد که شوهرت برات زنگ زد!!؟ گفتم بخاطر اون قضیه قبلی میگیذ ،یهو خیت شدو گفت نه ، میخاست منو بچزونه بااین حرفش و بگه برای پسرم اهمیت نداری، بعد مادرشوهرم ۳ذنگ خونه بنامشه چون طلاهاشو فروخت و ۳ذنگ دیگه به اسم پدرشوهرم، بااینکه شوهرم پول داد قابل توجه بود اصلا چیزی ب نامش نکردن، مادرشوهرم و پدر شوهرم خیلی کنترل گرن و تا بیرون میریم هی زنگ میزنن، من چن باری جوابشو ندادم و اصلا بهش رو نمیدم،پدرشوهرم رفته بودیم خونه بخریم بهش گفتم این خونه خیلی قدیمی و سال ساختش با سال ساخت خونه داییم یکیه! بعد گفت قرار نیست از داییت خوشت نمیاد اینو بگی! منم گفتم من خیلیم داییمو دوسددارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه ای با مادر شوهرت دردودل میکنی هیجوقت مشکلات خودتو شوهرتو به مادر شوهرت نگو

دقیقا اون طرف پسرشه

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

وای چه خانواده رو اعصابی ببین تو نمیتونی پدر شوهر مادرشوهرتو تغییر بدی فقط باید شوهرتو تغییر بدی که جز زن و بچش و زندگیش چیزی براش مهم نباشه اصلا چرا شوهرت باید پول بده برای خرید خونه مگه الان ازدواج نکردید بعد ازدواج دیگه خانواده زن شوهرشه خانواده شوهر هم زنشه یعنی پدر مادر خواهر برادر الویت دومن خانواده اصلی یعنی همسر الویته بنظرم فقط یکاری کن شوهرت ازشون دور شه و به زندگی و زنش و بچه هاتون چه الان چه در اینده بچسبه وگرنه زندگیتون عذاب اور میشه توام سعی کن رفت امدتو کمتر کنییی خب