2821
2789
عنوان

متاهلین بیاین مشورت میخوام

174 بازدید | 17 پست

سلام

پارتنرم وقتی ناراحتم یا چیزی عصبانیم میکنه هیچ حرفی نمیزنه!

هیچی نمیگه

هیچ تلاشی ازش نمیبینم واسه اروم کردنم یا حرف زدن باهام سکوت می کنه خیلی زیاد و ازم توضیح میخواد بعد میخواد خودم بهش بگم خب الان چیکار کن اینجوریم کن اونجوریم کن اینو بخر اونو بخر تا من ارومشم یا فلان کارارو بکن تا من اروم بگیرم در واقع جوابو از خودم میخواد

میگه بلد نیستم..نمیدونم چیکار کنم (11ماهه باهمیم همش بهش میگم باز توی بحران ازم جواب میخواد )

الانم بچه ها یک ساعت پیش یه چیزی رو اعتراض کردم باز طبق معمول ازم توضیح خواسته منم گفتم مشخصه نیاز به توضیح نیست از اون موقع همینجور سکوت کرده همین و سکوت کرده! فقط منم هر ثانیه شعله ور تر میشم

من باید اینجور مواقع چیکار کنم هزار بار واسش توضیح دادم میخواد همون لحظه بهش بگم چیکار کنه ارومشم در واقع لقمه اماده میخواد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایکاش مردا و زنا همو بلد باشن

مرد بفهمه که موقع بحث نباید ساکت شه و زن رو تو سکوت رها کنه البته اونم از رو غریزه این کارو انجام میده چون مغز مردان تحمل تنش رو نداره و سکوت میکنن تا ارامششون برگرده

از قبل، وقتایی که حالت خوبه راجع به احساسات خودت در موقعیت های مختلف براش توضیح بده چند بار ، تا یادش بمونه.

خودت خودت رو بهتر میشناسی که چه مواقعی..چه احساساتی داری و در مقابل چه بازخوردهایی میخوای..

پس باهاش از قبل صحبت کن،

و خودت هم سعی کن درکش کنی تا ازت زده نشه

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
ایکاش مردا و زنا همو بلد باشنمرد بفهمه که موقع بحث نباید ساکت شه و زن رو تو سکوت رها کنه البته اونم ...

اصلا تنشی نیست ابجی،حتی یه اعتراض کوچیک اط سمت من به هوول میندازتش یا هوول میکنه هیجانی میخواد چیزی که ناراحتم کرده حل کنه یا سکوت می کنه گیج میشه چیکار کنه منم هر دقیقه جلز ولز میکنم بیشتر

مشاور ازدواج بهم تاکیید کرد،درک مرد مثل درک زن نیست،از اول ازدواج هررر چی که ناراحتت کرد مو به مو برای همسرت تعریف کن تا عمق ناراحتی یا عصبانیتت رو متوجه شه

از وقتی که این کارو کردم ،همسرم هم وقتی می فهمه چقدر ناراحتم یا چی اذیتم کرده سریع رفعش میکنه

سعی کن درست براش توضیح بدی بعدش اگر بازم خودشو به سکوت و نفهمی زد ایراد از خودش هست

2825
2823
2791
2779
2792