2777
2789
عنوان

نامزدم

96 بازدید | 13 پست

چند روزه فقط من زنگو پیام میدم

جواب میده اوکی ایم

ولی خیلی پیگیر بود

الان فقط من زنگو پیام دادم

استرس میگیرم وقتی زنگ نمیرنه

کمکم کنید

انالیز کنید

پیاممو خوب بخونید ممنون

من خودم پسرم . خانما نیاز به توجه و اهمیت بیشتری دارن

هر وقت دیدین توجه زیاد میکنه بهتون و خیلی پیگیرتون هست یعنی دوستون داره.البته اگه قبلاً پیگیر بود الان نیست شاید چیزی باشه که خودتون باید کنترل کنین.

اصلا پسری که دختری را دوست داره همیشه خیلی زودتر باید زنگ بزنه. این نشون میده که دختره را خیلی دوست داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آروم باش خودت سرگرم کن با کارای دیگ

زیاد پیگیر نشو

کلا به مردان زیاد محل بدی فاز برمیدارن کم محلی کنی از اون ور بوم بیوفتی سرد میشن باید تا حد و حدودی نگه داری

این تجربیات خودمه از ۱۰ ماه نامزدی 😁⁦💅🏼⁩

بنظرم همه خودت به نامزدت نشون نده یکنواخت نباش حتی وقتی اردواجم کردین همین باش همه چیز بهش نگو گاهی بزار سورپرایز بشه!!

زنگ و پیام هم سوپرایزی باشه مثلاً یه روزی زنگ نزن اصلا بزار خودش یادت بیوفته زنگ بزنه یه روزی هم ساعت ۷ صبح بلند شو بهش زنگ بزن بگو صبح بخیرررر😂

گاهی زنگ میزنه گوشی جواب نده نزار فک کنه روی گوشی خوابیدی منتظری اون بزنگه 😂بزار حداقل ۲ دفعه پشت سر هم زنگید تو دفعه سوم بردار😁⁦💅🏼⁩

هستم ولی خسته ام😞❤️🩹

عزیزم آروم باش خودت سرگرم کن با کارای دیگزیاد پیگیر نشو کلا به مردان زیاد محل بدی فاز برمیدارن کم مح ...

الان بهش زنگ زدم و جواب داد گله و شکایت کردم شوخی شوخی و قطع کردیم

کی بهش زنگ بزنم

زنگ میزنه؟

الان بهش زنگ زدم و جواب داد گله و شکایت کردم شوخی شوخی و قطع کردیم کی بهش زنگ بزنم زنگ میزنه؟

دیگه امروز اصلااااا زنگ نزن زنگ زد یهو جواب نده بزار یه دو سه تا بوق بخوره بعد جواب بده

حتی فردا هم بهش زنگ نزن بزار خودش بزنگه ولی حواست باشه زنگ زد حتما جواب بدی😁😅

هستم ولی خسته ام😞❤️🩹

بپرسین خواهش میکنم

نامزدم یه جوریع یه بار عاشقه یه بار فارغ یه بار دیونه وار میترسع منو از دست بده یه وقتایی بی محلی میکنه میگ تو منو دوست نداری چند وقت پیش هم گفت تو یه کسی رو داری تو زندگیت منو دوست نداری 😬

چکار کنم مشکلش چیه😢

هستم ولی خسته ام😞❤️🩹

نامزدم یه جوریع یه بار عاشقه یه بار فارغ یه بار دیونه وار میترسع منو از دست بده یه وقتایی بی محلی می ...

اعتماد به نفسش پایینه. ببین احتیاط کن . تو حال خودش نیست . بعضی افراد هستن با دخترای دیگه ارتباط دارن اما نمیخوان نامزد خودشون اینطوری باشه و سعی میکنن به جای خود اونو آگاه کنن.

یا اینکه واقعا خوبه. و دوست نداره جز اون مال کسی دیگه باشی . اما اولش گفتی زنگ نمیزنه این روزها. باید بهش شک کرد.نمیگم اونجوریه استرس نگیر. اما پیگیر باش.

سعی کن باهاش صحبت کنی و حرفاتو با احترام بهش بگی که بهش برنخوره. شما خودتون زن هستین باید کاری کنین جز شما به کسی دیگه فکر نکنه. این روزا نذار خیلی ازت دور باشه.

یه لحظه جواب بدم

اما معلومه اینطوری میکنه یه مشکلی داره. خیلی مواظب باشین . اونقدر باید محبت بین دو طرف زیاد باشه که جز نامزد خود کسی دیگه را نبینه. تو سعی خود را بکن همیشه محبت خود را نشان بدی. اگر اون نشون نداد. باهاش صحبت کن اما با احترام. مردا از جر و بحث خوششون نمیاد.