2821
2789
عنوان

باراداری اول

80 بازدید | 9 پست

سلام

من خیلی دوس دارم اقدام کنم برای بارداری تمام ازمایشات قبل بارداری هم انجام دادم همیشه هم در این مورد مطالعه دارم ، خودم ۲۴و همسرم ۳۱ ساله منتها نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم مدام با خودم میگم اگه بچه دار شدن اشتباه باشه چی اگه خودش یه روزی بپرسه چرا منو بدنیا اوردین چی و هزااار مورد دیگه توی ذهنم از جمله ترس از زایمان

شما چطوری تونستین دلتون رو یکدل کنید و اقدام کنید ؟

دقیقا منم خیلی فکرا تو سرم داشتم با اینکه خداروشکر از همه لحاظ زندگیمون عالیه ولی خیلی یهویی فهمیدم ...

عزیزممم مبارکهه به سلامتی بدنیا بیاد ایشالا .... میتونم بپرسم شما چندسالتونه ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عههه من اشتباه متوجه شدممم 😂❤️راستی زایمان سخت نبود ؟

من سزارین بودم چرا خوب بعد بی حسی درد داره آدم بلاخره شکم بریده شده حالا از همه اینا بگذریم حتما سعی کن کسی کمکت کنه حداقل چند ماه بعد بدنیا اومدنش چون واقعا تنهایی نمیتونی داغون میشی

که اینطور ، مرسی از راهنماییت عزیزم ، حتما کمک میگیرم🥲❤️

خواهش میکنم عزیزم

شب بیداری های اوایل از یک طرف خونه موندن و مسئولیت نی نی از طرف دیگه قاطی شدن هورمونا افسردگی یعنی اگر مامانم نبود من خودمو کشته بودم تازه دارم خوب میشم نی نیم پنج ماهشه

خواهش میکنم عزیزمشب بیداری های اوایل از یک طرف خونه موندن و مسئولیت نی نی از طرف دیگه قاطی شدن هورمو ...

حق داری عزیزم کلا هورمونای بدن به هم میریزه حتی اناتومی بدن به هم میریزه حال بدی روزای اول طبیعیه بنظرم ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز