2821
2789
عنوان

مهمانی دانشگاه ازاد لطفا بیاین

135 بازدید | 13 پست

دوستان من برای این ترم مهمانی میخوام بگیرم تو منادا درخواست دادم قبول شده حالا کسی میدونه باید چیکار کنم؟ میگن که تو خود اموزشیارهم باید درخواست بدم ولی موقع درخواست اون دانشگاهی که قبول کرده رو نمیاره بالا

الانم اموزش دانشگاهمون نیست قبل این وضعیت هم یدور رفتم گفتن باید صبر کنی و زوده

کسی میدونه باید چیکار کنم فقط برام پیام اومده که با درخواستتون موافقت شده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

باید توی قسمت درخواست های اموزشیار دخواست مهمانیت رو بدی حالا موقت یا دائم بعدش بری اموزش دونه دونه برات توضیح میدن شهریه ثابتت هم اماده با خودت ببر اونجا باید بدی

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری به آموزش دانشگاهت بگی اونا راهنماییت میکننخیلی دنگ و فنگش زیاده🥲

اصلا راهنمایی نمیکنن هی میگن زوده هنوز وایسا امتحانا تموم شه بعد

میترسم زمانش بگذره چون سریع بعدش انتخاب واحده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اصلا راهنمایی نمیکنن هی میگن زوده هنوز وایسا امتحانا تموم شه بعدمیترسم زمانش بگذره چون سریع بعدش انت ...

بهشون بگو کی بیام که عقب نیوفتم

اونا خودشون واست انتخاب واحد انجام میدن نگران نباش

باید توی قسمت درخواست های اموزشیار دخواست مهمانیت رو بدی حالا موقت یا دائم بعدش بری اموزش دونه دونه ...

خوب توی همین درخواست اموزشیار مشکل دارم

میزنم درخواست مهمانی موقت ولی اون قسمتش که زده به دانشگاه مقصد رو نمیاره برام هنوز نتونستم درخواست کنم

دو سه هفته پیش همرفتم گفتن زوده هنوز😑

شما چجوری درخواست دادی؟

خوب توی همین درخواست اموزشیار مشکل دارممیزنم درخواست مهمانی موقت ولی اون قسمتش که زده به دانشگاه مقص ...

من رفتم اموزش اون مسئول بهم گفت اگه برای نمیاره باید همون بری حضوری دانشگاه برات حل کنن

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

من رفتم اموزش اون مسئول بهم گفت اگه برای نمیاره باید همون بری حضوری دانشگاه برات حل کنن

مرسیی

سیسی اومدم بگم قربونت برم همیشه منو لایک میکنی تو تایپک ها هیچی دیگه گفتم بگم من ذوق بوس بهت از راه دور ❤❤😘🫀🫀🫀🤝💫🥺

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

سیسی اومدم بگم قربونت برم همیشه منو لایک میکنی تو تایپک ها هیچی دیگه گفتم بگم من ذوق بوس بهت از راه ...

قربونت عزیزم نظراتت حقه

قربونت عزیزم نظراتت حقه

فدات سیسی 🥺🫀😘❤

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

عزیزم ببخش اینجا اومدم .پیامای اون کاربر و گزارش بزن لطفا.البته کارای اداریش انجام میشه .شنبه اشکش و ...

اره گزارش زدم خیلی عجیب بود به خدا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792