آره بخدا دکتر گفته بعد مامانم میگه باشیرخشک همه میتونن بچه نگه دارن
یعنی چی ؟ بهشون بگین که شیر تا شش ماه بعدش از کمکی های مقوی استفاده میشه و انشالله که صحیح و سالم باشه ! در ضمنشما تلاشت رو کروی ولی شیرتون کافی نبوده این که شماتت نداره دیگه !
کاملا موافقم ....انگاری بچه باید خدایی نکرده از گشنگی از بین بره ! خب مادر که اول از همه غصه بچه ش ر ...
دقیقا من خودم 24 ساعت بعد از سزارین سردرد گرفتم دکترم خودش گفت حتی بخاطر شیر دادن به بچت هم نباید بشینی تا سردردت خوب بشه اون نتونست دراز کشیده شید بخوره کوچولو بود بلد نبود خو منم که داشتم از سردرد میمردم نتونستم بچمو نمیکشتم که شیر خشک دادیم بعد از یه هفته من خوب شدم تونستم بشینم شیر بدم ولی دیگه دختر اصلا نخورد چیکار کنم دیگه خیلی تلاش کردم نخورد
دقیقا این فضولا و خاله زنکا اگر دهنشو ببندن خیلی خوب میشه ... منم اولا که به دختر شیر خشک میدادم تا دو ماه فقط کارم گریه بود نه خودم شیر داشتم نه دختر همکاری کرد ولی خدا میدونه چقدر غصه خوردم . بعد بقیه هی میگفتن تو تلاش نمیکنی . میومدن میسشتن جلوم میگفتن بیا جلوی ما بزار دهنش میخوره ... انگار من بدم میومد شیرمو بدم میخواستن مچ بگیرن اگر بقیه بزارن و حرف نزنن آدم خیلی راحت تر میتونه با این عذاب وجدان کنار بیاد . چقد خودمو اذیت کردم و اشک ریختم فکر کنم نتونم ببخشمشون ... ولی خدا رو شکر الان دخترم با وجود رفلاکس و آلرژی وزنش خوبه و ان شاء ا... اونا هم بزودی خوب میشه . خدا خودش میدونه ناراحت نباش . درضمن مادر پیامبر هم شیر نداشت ولی خب اونزمان دایه میگرفتن و الان شیر خشک جانشینِ ... من مطمئنم این هم جزئی از تقدیر الهی بوده برامون .
بیخیال عزیزم...اطرافیان کارشون گیر دادن هست تو هم بزارشون به هیچی...من هنوز چند هفتس حامله ام از الان حساب کتاب شیر دادن منو میرن چه برسه به تو که بچه بدنیا اومده....ولی من جوابشونو به تندی میدم تا هم طرف حدشو بدونه همم دل خودم خنک شه