2821
2789
عنوان

قرص اس ستالوپرام

115 بازدید | 24 پست

دو شبه دارم میخورم نصف 10 امروز که از خواب پاشدم انگار صورتم خواب رفته و میلرزم طبیعیه؟ استرسمم بیشتر شده حس قبل از پنیک دارم دکتر الپرازولام هم نوشت گفت اگه پنیک شدی بخور الان اینا عوارض قرصه چیکار کنم لطفا بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه قرص فوق العاده کم عارضه و عالیهبنظرم بخاطر چاقی عوضش نکنبجاش با ورزش و تغذیه وزنتو کنترل کنمنم چا ...

شمام اولش استرستون بیشتر شد من این دوروزه که خوردم کم نشده هیچ زیادم شده

شمام اولش استرستون بیشتر شد من این دوروزه که خوردم کم نشده هیچ زیادم شده

اره عزیزم تا خدود یماه احساس میکردم بیشتر شده

دوزشو دکتر درست کرد کم کرد

دوزش که درست شد منم بهتر شدم

ولی مهمه که به دکترت بگی که دوزشو تنظیم کنه

برای شب قرصای دیگه ای هست که آرامبخش نیستنولی خواب آورن مثل ترانکوپیناینو ب دکترت بگو ببین چی میگه

اخه واسه استرس نوشته بعد به خاطره استرسه شبا خوابم نمیبرد گفت 3 هفته اینو بخور بعد بیا چیکار کنم

اخه واسه استرس نوشته بعد به خاطره استرسه شبا خوابم نمیبرد گفت 3 هفته اینو بخور بعد بیا چیکار کنم

کاش اگه دکترت موافق باشه روزا بخوری

منم این تغییراتو داشتم دکترم جابجا کرد بهتر شدم

منم اضطراب شدید داشتم که روزا اینو میخورم شبا ترانکوپین

خیلی راضیم

کاش اگه دکترت موافق باشه روزا بخوریمنم این تغییراتو داشتم دکترم جابجا کرد بهتر شدممنم اضطراب شدید دا ...

اره بهش میگم اخه شبا هم که میخورم بازم خوابم نمیبره الان به نظرتون الپرازولامه رو بخورم دکتر هی میگفت در صورت لزوم من نمیدونم چیکار کنم میترسم پنیک شم یه وقت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز