2789

سلام عزیزان من اقدام به بارداری بودم پیش دکتر زنان رفتم و شرح و حال دادم و گفتم قرص فشار والزامیکس ۵۰ شبی نصف میخورم دکتر یادداشت کرد و دارو داد خوشبختانه تست دادم دیروز باردار هستم ممکنه چهار هفته باشم فقط جایی خوندم این قرص در بارداری نباید خورده بشه الان من اگه چهار هفته خوردم مشکلی برا جنین پیش نمیاد؟و اینکه تا دوشنبه دکترم نیست😔

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

فشار عوارضش بیشتره برات و خطرناکتره

داریوش رو قطع نکن

با یه دکتر زنان و قلب صحبت کن دارویی بده که تو بارداری منع مصرف نداشته باشد

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

فشار عوارضش بیشتره برات و خطرناکترهداریوش رو قطع نکنبا یه دکتر زنان و قلب صحبت کن دارویی بده که تو ب ...

ممنون عزیزم از پاسخت میترسم رو بچه این چند هفته اثر بدی گذاشته باشه اره قرص مخصوص داره خیلی دلهره داره 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عزیزم از پاسخت میترسم رو بچه این چند هفته اثر بدی گذاشته باشه اره قرص مخصوص داره خیلی دلهره دا ...

باید قبل بارداری با دکترت صحبت میکردی در صورت باردار شدن جایگزین فرصت چه دارویی باشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

باید قبل بارداری با دکترت صحبت میکردی در صورت باردار شدن جایگزین فرصت چه دارویی باشه

صحبت کردم بهش گفتم اسم قرص مقدار مصرف اونم یاداشت کرد حتی گفت بخاطر فشارت نمیتونم بعضی داروهارو بدم ناراحت شد گفت به امید خدا فعلا این داروهارو بخور انشاالله دفعه بعد باردار شی و فلان یعنی کلا در جریان قرار گرفت

صحبت کردم بهش گفتم اسم قرص مقدار مصرف اونم یاداشت کرد حتی گفت بخاطر فشارت نمیتونم بعضی داروهارو بدم ...

به نظرم امروز برو به دکتر دیگه

یا برو دکتر قلبت که داروفشار بهت میداد داروت رو عوض کنه

به نظرم امروز برو به دکتر دیگه یا برو دکتر قلبت که داروفشار بهت میداد داروت رو عوض کنه

شانسم امروز عید مبعث تعطیله

شانسم امروز عید مبعث تعطیله

برو بیمارستان زنان شهرتون

قرص فشار رو چند روز نخورید ممکنه عوارض بده

دیگه خود دانید عزیزم

برو بیمارستان زنان شهرتونقرص فشار رو چند روز نخورید ممکنه عوارض بدهدیگه خود دانید عزیزم

ممنون عزیزم چشم حتما برام دعا کن که این چند هفته تاثیر بدی رو بچه نذاشته باشه