2777
2789
عنوان

خواب

140 بازدید | 6 پست

دوستان کسی تعلیر خواب خوب که به واقعیت نزدیک باشه نمیشناسه .؟؟آخه یه خواب عجیب دیدم .دلم امروز یه جوریه 

یه حس خاص دارم

میگن خواب امامان رو نباید تعریف کرد ولی از ذوق به شوهرم تعریف کردم اونم فقط دستمو گرفت و به فکر فرو رفت و هیچی نگفت .

کتاب تعبیر خواب خوب اگه سراغ دارین برام معرفی کنین .ممنون

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

فک کنم تعبیر خوابا هم نتونن جواب بدن .اگه میشد میرفتم پیش یه روحانی خوب وبا خدا عالی میشد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اوا تو سایت بپرس .صداش کنی میاد .

من هرچی خواب میبینم از اوا میپرسم.تعبیراش درسته همیشه😊

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
فک کنم تعبیر خوابا هم نتونن جواب بدن .اگه میشد میرفتم پیش یه روحانی خوب وبا خدا عالی میشد

اگه دوس داشته باشی من تا حدودی میتونم تعبیر کنم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند