2777
2789

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم دقیقا یک ماهه رژیمم 

این عکس اولین روز رژیم 👇

اینم الان خودمو وزن کردم 😍 یعنی بعد یک ماه👇

6 کیلو کم کردم کم خوری کردم کالری شماری کردم ورزش و رقص وحلقه و طناب زدم ریزه خواری روترک کردم هرچی هله هوله و.. هم حذف کردم 

خدایا شکررررت 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت دستت رو سرم

فقط کافیه اراده کنی منم چند وقته همش عقب مینداختم و میگفتم بعدا رژیم میگیرم اما این سری خدا کمکم کرد 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
فقط کافیه اراده کنی منم چند وقته همش عقب مینداختم و میگفتم بعدا رژیم میگیرم اما این سری خدا کمکم کرد ...

من همینجورم که خوراکم زیاده شیرم کمه

باید از بهمن انشاالله شروع کنم که پسرمو از شیر گرفته باشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرررسی دوستای گلمممم  وزن هدفم 58

قدت چنده؟

من 165

هستم

63برام عالیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ایول پس یپا واس خودت مشاور تغذیه و تناسب اندامی واس مام دعاکن ک استارتشوبزنیم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.