2821
2789
عنوان

‌پریود شدن نامنظم دختر نوجونم

137 بازدید | 9 پست

دخترم ۱۳ سالشه یک ساله پریود میشه تقریبا این اواخر منظم پریود شده ولی اصلا خونریزی زیادی نداره

من خودم ۱۲ سالگی پریود شدم فاجعه بودم

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا ۱۷/۱۸ سالگی معمولا همینه. اکثرا بهم ریخته ان بعد درست میشه.

دو سه دوره ال دی بده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

تا ۱۷/۱۸ سالگی معمولا همینه. اکثرا بهم ریخته ان بعد درست میشه.دو سه دوره ال دی بده

من خودم هم منظم بودم هم انقد درد و خونریزی داشتم چنتا چنتا قرص میخوردم

ی یک سال گفتم شاید طبیعیه ولی دارم نگران میشم

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
من خودم هم منظم بودم هم انقد درد و خونریزی داشتم چنتا چنتا قرص میخوردمی یک سال گفتم شاید طبیعیه ولی ...

گفتم معمولا. یعنی تو همه نیست.

با ال دی درست میشه اما به مرور بهترم میشه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اگه دوستان تجربه ای دارین بگین خداخیرتون بده

دختر من ۱۲ سالشِ پریوداش نامنظم بود یعنی یه بار ۴ماه نشد بعد شد اینجوری بردمش دکتر براش سونو نوشت چون خودم تجربه کیست و تنبلی داشتم ترسیدم دخترم دچارش نشه رفت سونو داد دکتر سونوگرافی گفت معمولاً تا ۵ سال از شروع پریود این چیزا طبیعیه مشکلی نداره بعداز ۵سال اگر اینجوری بود جای نگرانی داره

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792