2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست

بحث نکن باهاشون .بزار هر نظری میخوان بدن اما در نهایت روزی که قراره شناسنامه گرفته شه با همسرت هماهنگ کن که اسم مقبول خودتون دو تا رو انتخاب کنه .به نظرم هیچ حقی ندارن که تو این مورد دخالت کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ادم اصلا راضی نمیشه پیش مادرشوهرش بمونه خجالت می کشه  من مامانم تا ۴۰ روز موند پیشم&nb ...

مامانم پیشمه خواهرمم پیشمه میگه با وجود اینا جم کنین بیاین اینجا

خودشونم خانواده شلوغ

مامانم و اجیمم معذبن اخه

عزیزم اسم سلیقه ای هست.  اما بنظرم ماریا از حسنا خیلی قشنگتره

من حسنا رو الکی انتخاب نکردم که 

از قران درش اوردم 

تو حروف ابجد دادم گذاشتن برام

خیلی دنبالش بودم تا این اسم با این بچه مچ شد

من بچه ندارم حامله هم نیستم ,تا حالا چندبار جلوی مادرشوهرم کفتم: بچم پسر شه اسمش فلانه ,دخترم بشه فلانه.فقط همینا رو میذارم.

خخخ

اونا واس من دیگه نظر نمیدن 

ولی واس بچه جاریم اسم انتخاب کرده نمیدونم دیگه جاریم انجام بده یا نده.

یه سری هم جلوش کفتم من بزام مامانمو باسد دو سه ماه بیارم پیش خودم.

دیگه میخمو کوبیدم 

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات

منو شوهرم اول انتخاب کردیم هر کی هم میپرسید میگفتیم این اسمو میذاریم بعضیا خوششون میومد بعضیا نه منم اهمیت نمیدادم

شوهرم سرکار بود پدر شوهرم اومد دنبالم رفتیم شناسنامه ی پسرمو که آماده بود گرفتم تازه وقتی شناسنامه رو گرفتم پدر شوهرم اسم بچمو فهمید!!! 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
مامانم پیشمه خواهرمم پیشمه میگه با وجود اینا جم کنین بیاین اینجا خودشونم خانواده شلوغ مامانم و اجی ...

نه بگو مامان جون عزیز نمی خواد 

مامان خودم ازم مراقبت می کنه 

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بی‌حاصلی و بی‌خبری بود❤
سزارینی هستم میگه خودم میام بات بیمارستان😭😭😭😭

رو نده بابا بهشون ممکنه یه مدت قهر و بی محلی کنن ولی حداقل حرف خودت رو کرسی میشینه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من بچه ندارم حامله هم نیستم ,تا حالا چندبار جلوی مادرشوهرم کفتم: بچم پسر شه اسمش فلانه ,دخترم بشه فل ...

منم اوایل عروسیمون خیلی اسم میگفت باید بذاری رو بچم😒بچم بچم میکرد

حالام دخترم دخترم میکنه 

همیشه هم میگمشون شما پدربزرگ مادر بزرگین من وشوهر مامان وباباییم