ماماخوشکله مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 عنوان خانواده شوهرم نمیذارن اسم بچمو خودم انتخاب کنم 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 145 پست چقد زورگویی اخه من شوهرم حق انتخابو گذاشته با خودماونا زوری میگنیه اسم گفتن که اسم خواهرمهمیگمشون دوس ندارم اسم خواهرم روش باشه میگن ما چکار خواهرت داریم اون برا خودش یه خانواده دیگس خسته شدم سه ماهه بحثمون همینه😔😔😔😔😔 1397/02/21 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arvin_f_m عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 240 تازه پدروشوهرم نمیذاره شبا بیام خونمون هر شب به زور میام میگه وایسا همینجا حالت بد شد ... ای وای نگوووو اینو دیگه فقط توی همچین موقع هایی به شوهرت زنگ بزن ادم باید باشوهرش بره بیمارستانقشنگیش برای همینه اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بیحاصلی و بیخبری بود❤
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 چ اسمي انتخاب كردن خودت چي دوس داري من.حسنا انتخاب کردممادرشوهر میگه ماریا پدرشوهر میگه مریممریم اسم خواهربزرگمه
anisaman عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 میترسم بعدا مث امشب اسمشو بد بگن همه نوه ها رو اینجور میگن دلم میخواد ازشون خییییلی دور بشم ... بلاخره تا ی دعوا بپا نشه حد خودشون رو نمیفهمن😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 بگو با قرآن استخاره کردم این اسم درومده گفتمشون ولی متاسفانه میگن ول کن بابا😔
anisaman عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 میترسم بعدا مث امشب اسمشو بد بگن همه نوه ها رو اینجور میگن دلم میخواد ازشون خییییلی دور بشم ... نیلا و نیلیا هم قشنگه ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 بلاخره تا ی دعوا بپا نشه حد خودشون رو نمیفهمن😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بخدا اره یه دعوا در راهه از نوع حسابیش فردا مخ شوهر رو به کار میگیرم
arvin_f_m عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 240 اصن درمورد این مسائل با شوهرم حرف نمیزنن میدونه اون در کمال تندی جواب میده پس فقط شوهرتو بفرس جلو و شناسنامه شو زود بگیرید تا نتونن دخالت کنن اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بیحاصلی و بیخبری بود❤
25bahar23 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1731 من.حسنا انتخاب کردم مادرشوهر میگه ماریا پدرشوهر میگه مریم مریم اسم خواهربزرگمه 🤒🤒🤒🤒🤒
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 پس فقط شوهرتو بفرس جلو و شناسنامه شو زود بگیرید تا نتونن دخالت کنن خیلی دخالت بده حالا میگه بعد زایمان باید بیایی خونه ما تا چهل روزش بشهگفتم اصلا نمیام راضی نیستم تو این گرونی
ببارباران عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1168 من.حسنا انتخاب کردم مادرشوهر میگه ماریا پدرشوهر میگه مریم مریم اسم خواهربزرگمه حالا خوبه اسم مناسبی هست ، انشالله همونی بشه که دوس داری بعضیها اسمای عهد بوق میذارن رو نوه هاشون
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 حالا خوبه اسم مناسبی هست ، انشالله همونی بشه که دوس داری بعضیها اسمای عهد بوق میذارن رو نوه هاشون مریم خیییلی اسم خوبیه ولی خو خواهرمه
25bahar23 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1731 من.نیز تب کردم 60 درجه😁😁😁😁😁 ب خدا ك خيلي رو دارن بگو نظرتون چيه اسم خودمو روش بذارم ٢تا داشته باشين 🤨
arvin_f_m عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 240 خیلی دخالت بده حالا میگه بعد زایمان باید بیایی خونه ما تا چهل روزش بشه گفتم اصلا نمیام راضی ... وای خدا ادم اصلا راضی نمیشه پیش مادرشوهرش بمونه خجالت می کشه من مامانم تا ۴۰ روز موند پیشم شما هم برو پیش مامانتون که راحت باشی اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شدباقی همه بیحاصلی و بیخبری بود❤