2821
2789

میدونم هممون استرس اینده رو داریم.

شما اینروزا برای بهتر شدن حالتون و نترسیدن چیکار میکنین!؟

کسی هست تو این شرایط ارامش خودشو حفظ کرده باشه!؟چطورییی!؟!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا انگیزه شده برام این شرایط

درس میخونم در حد پاره شدن🥲😂

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

نتونستم و نمیتونم یه لحظه آرامش ندارم یهو و آنی صورتم خیس میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نبابا من که هروز استرس خفم میکنه مگه کاری هم میشه کرد

نمیدونم ولی من خودم امروز ی خانومی رو دیدم ب قدری این بشر اروم بود .از ذهنم نمیره ارامش بی حدش.نمیدونم چطوری ی عده انقدر اب تو دلشون تکون نمیخوره.

من اصلا ارامش ندارم ولی با اهنگ ،سریال خودمو فعلا سرپا نگه داشتم یا صحبت کردن با دوستم

چقد خوبه که اهنگ و سریال سرگرمت میکنه

انقد غصه دارم اهنگ و سریال حتی نمیتونه ثانیه ای آرومم کنه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

باخدا حرف میزنم

من کلا باورم اینه هرکسی خدای خودشو داره.ینی خدا رو یجور تعریف میکنه ک شاید بقیه اونجوری تعریف نمیکننش

یکم سوالم عجیبه ولی خدای تو چجوریه!؟!