2821
2789

میدونم هممون استرس اینده رو داریم.

شما اینروزا برای بهتر شدن حالتون و نترسیدن چیکار میکنین!؟

کسی هست تو این شرایط ارامش خودشو حفظ کرده باشه!؟چطورییی!؟!؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا انگیزه شده برام این شرایط

درس میخونم در حد پاره شدن🥲😂

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

نتونستم و نمیتونم یه لحظه آرامش ندارم یهو و آنی صورتم خیس میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نبابا من که هروز استرس خفم میکنه مگه کاری هم میشه کرد

نمیدونم ولی من خودم امروز ی خانومی رو دیدم ب قدری این بشر اروم بود .از ذهنم نمیره ارامش بی حدش.نمیدونم چطوری ی عده انقدر اب تو دلشون تکون نمیخوره.

من اصلا ارامش ندارم ولی با اهنگ ،سریال خودمو فعلا سرپا نگه داشتم یا صحبت کردن با دوستم

چقد خوبه که اهنگ و سریال سرگرمت میکنه

انقد غصه دارم اهنگ و سریال حتی نمیتونه ثانیه ای آرومم کنه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

باخدا حرف میزنم

من کلا باورم اینه هرکسی خدای خودشو داره.ینی خدا رو یجور تعریف میکنه ک شاید بقیه اونجوری تعریف نمیکننش

یکم سوالم عجیبه ولی خدای تو چجوریه!؟!