2789
عنوان

تجربه هواوپونوپونو دارید💙

165 بازدید | 16 پست

کتاب محدودیت صفر رو شروع کردم. ولی چون دسترسی به نت نداریم نمیتونم اطلاعات بیشتری راجع بهش داشته باشم. کسایی که با هواوپونو آشنا هستید راهنمایی کنید. روانشناسیه زرده یا واقعا تاثیر داره؟

فقط لطفا راجع به هواوپونوپونو بگید و مثل اکثر تاپیکای این موضوع وارد بحث مذهب نشید.

من کتابشو دارم اما از درکم خارجه نمیفهمم چیمیگه

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کتابش خوبه اما در حد اشنا شدن با مبحث هواوپونوپونو؛

من زمانی بطور کامل درکش کردم که چند تا ویدئوی اموزشی و تحلیلی توی یوتوب دربارش دیدم

بله واقعا و واقعا تاثیرگذاره؛ ایجاد حس همدلی با جهان درون و بیرون؛ یکی شدن و وحدت وجود؛ و پاکسازی عمیق چون مسئولیت همه چی رو می پذیری و کارماها ازت برداشته میشه

کتابش خوبه اما در حد اشنا شدن با مبحث هواوپونوپونو؛من زمانی بطور کامل درکش کردم که چند تا ویدئوی امو ...

مرسی عزیزم. چه ویدیویی دیدی؟ تو آپارات هم میشه پیداش کرد؟

این که میگه برای مشکل شخص دیگه هم از خودمون باید معذرت خواهی کنیم تو کتم نرفته. این همه روانشناسی می ...

ببخشید که کامنت کس دیگه ای رو جواب میدم؛

اینکه مسئولیت اشتباهات دیگران رو بپذیری همون مساله وحدت وجوده و خیلی کلان و عمیقه

یعنی ما همه یکی هستیم

اگر تو اشتباهی کردی حتما جایی در جهان ، من هم مقصر بودم

مرسی عزیزم. چه ویدیویی دیدی؟ تو آپارات هم میشه پیداش کرد؟

یادم نیست اما سرچ کنی حتما میاره

خیلی ها توضیحش دادن باید چند تا ببینی تا درکش برات راحت تر شه

کتابش کافی نبود فقط کلیت رو میگفت

ببخشید که کامنت کس دیگه ای رو جواب میدم؛اینکه مسئولیت اشتباهات دیگران رو بپذیری همون مساله وحدت وجود ...

خوب این باعث نمیشه آدم مدام احساس گناه داشته باشه؟ مخصوصا اگر اون مشکل بقیه حل نشه...

خوب این باعث نمیشه آدم مدام احساس گناه داشته باشه؟ مخصوصا اگر اون مشکل بقیه حل نشه...

نه قرار نیست حس گناه کنی

پذیرش به این معنا که تو هم بخشی از وجود منی

اشتباهات تو اشتباهات منه و منم ناخوادگاه سهمی داشتم

اما بدون حس گناه

فق به نیت پاکسازی

واقعا تاثیر داره با ایمان اینکارو انجام بده نتیجشو میبینی

حتما امتحانش میکنم.

هنوز نمیدونم به جز اون ۴ جمله چی باید بگم.

مثلا برای پرخوری و چاقی چی میتونم بگم؟

یا مثلا خواهرم از کسی خوشم میاد و واقعا نمیدونه چرا اقدامی نمیکنه، چطوری جمله هارو بگه؟

هنوز برام جا نیوفتاده