2821
2789

شیمی کاربردی دولتی

کامپیوتر غیر انتفاعی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علوم پایه مهاجرت تحصیلی خوبه یا کاری؟ منظورم اینه اونجا شغلش چی میشه

تحصیلی

مهاجرت کاری کلا خیلی سخته

ولی مثلا واسه پرستاری و یه تعداد رشته ی دیگه هنوز امکانش هست، اگه میتونی بخون پرستاری ازاد قبول شی هم مهاجرتش خوبه هم تو ایران اوکیه

در مسیر... 🌱
فامیلمون رفته شغل به زور پیدا کرده اونیم که پیدا کرده خیلی دوره و داغونه😭

جدیییی؟؟

من حس میکنم چون بالاخره پیراپزشکیه کار باشه و بیکار نمونه باز

بستگی ب علاقه هم داره

علوم پایه خوب نیستن جز شیمی کاربردی خب....بهداشت باز بهتره نسبت ب علوم پایه ت دولتی ها...

مهندسی کامپیوتر رشته خوبیه ولی سخته من خودم مهندسی کامپیوترم...ولی میدونی سختیش میرزه میدونی کار داری...

جدیییی؟؟من حس میکنم چون بالاخره پیراپزشکیه کار باشه و بیکار نمونه باز بستگی ب علاقه هم داره علوم پای ...

کارش تو روستاست اصلا😭 میشه بگی مهندسی کامپیوتر شاخه هاش اخر کجاها کار میکنن؟ بجز برنامه نویسی چون واقعا همه رفتن تو این سمت

کارش تو روستاست اصلا😭 میشه بگی مهندسی کامپیوتر شاخه هاش اخر کجاها کار میکنن؟ بجز برنامه نویسی چون و ...

اووووههههه چقدر زیر شاخه داره

برنامه نویسی

طراحی سایت

هوش مصنوعی ک خودش هزاران هزار زیرمجموعه داره

توسعه وب و موبایل

سخت افزار

نرم افزار

و

و

و.......

2825
2823