2777
2789
عنوان

چه اخلاقای شوهرتون اذیتتون می کنه

484 بازدید | 27 پست

منکه تو این ۱۲ سال انقدر ازش دیدم که دلم باهاش صاف نمی شه

موقع بحث معمولی هم خانوادمو تحقیر می کنه  هم خودمو

فقط باید باهاش موافق باشی و تاییدش کنی تا اختلاف پیش نیاد اصلا نباید ناراحت بشی و یا ازش انتقاد کنی.

جالب اینجاست که فکر می کنه از هر نظر عالیه و فقط منم که ایراد دارم و اون مظلوم واقع شده.

من دلم باهاش نیست یعنی دوستش ندارم فقط برای اینکه پیش بچه هام باشم و می دونم بعد جدایی خونه پدرم سرنوشت خوبی در انتظارم نیست تحمل میکنم

تا به حال هزار بار هم گفته برو ولی من نرفتم ولی حس بعدش، بد حسیه ، حس اضافه بودن و تحقیر.

طبق شناختی که ازش پیدا کردم آدم خودشیفته و سلطه گریه و نمی شه تغییرش داد

کاش به سال ها قبل بر می گشتم و زندگی رو جدی می گرفتم ...

هر شخصی یه ایرادایی داره فقط مونده که ریز باشه یا درشت 

یا دید طرف مقابل چی باشه

ان شاءالله زندگیت بهتر بشه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

این که زود از کوره در میره  و زود پشیمون میشه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم آدم خوبیه ولی خیلی اجازه عزیزم هیچوقت نمیتونی کسی رو که خودش نمیخوادعوض کنی ولی بازم سرفرصت با آرامش باش صحبت کن

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
بعضی وقتا انقدر خسته می شم که می خوام خودمو بکشم ولی عرضه اینم ندارم

عزیزم رفتی مشاوره

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
بعضی وقتا انقدر خسته می شم که می خوام خودمو بکشم ولی عرضه اینم ندارم

خودکشی عرضه نمیخواد بزدلی و حماقت میخواد

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
هر شخصی یه ایرادایی داره فقط مونده که ریز باشه یا درشت  یا دید طرف مقابل چی باشه ان شاءالله ز ...

برای من همیشه می گه هر چی می شه تقصیر خودته معذرت تا حالا نخواسته

کاش به سال ها قبل بر می گشتم و زندگی رو جدی می گرفتم ...

چقدر زندگیت شبیه منه 😔

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
زیاد البته الانم قرص اعصاب می خورم

چی بگم 

امیدوارم خدا دلت رو آروم کنه