2821
2789
عنوان

ترس از بی مادری بچم

223 بازدید | 13 پست

میدونم نباید فکر کنم وجذب کنم ولی چون ازنزدیک دیدم بلاهایی ک سر کودک بی مادر میاد رو وحشت دارم خودم هم این سال اخیر چند تا مشکل جدی براسلامتیم وجود اومد ک یدفع شوکه شدم و دامن زده شده ب استرسم نمیخام آرامبخش استفاده کنم ولی اصلا خوب نیستم

اصلا نمیفهمم گارد مردم در مقابل داروی اعصاب چیه

دز سبک نه وابستگی داره نه چیزی

این فکر کردنارو ازت دور میکنه، حالتو دگرگون میکنه

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه مامانا این فکرارو می کنن! فقط سعی کن حواستو پرت کنی که خودت اذیت نشی

خیلی اذیتم الآنم پاپ دادم نشون دوتا دکتر آدم مشکلی نبود خداروشکر فقط التهاب خفیف ولی چون اینجا گفتن تغییر سلولی گزینه بالا تیک خورده استرس دارم

به چیزای خوب فکر کنین تا همیشه اتفاقات خوب براتون بیفته هرچقد فکرای منفی بکنین راجب هر مسائلی همیشه انرژی منفی و اتفاقات بد میاد تو زندگیتون.

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim

نمیدونم چرا از داروی اعصاب میترسیمخودمم یکیش ک درگیر افسردگی شدیدی هستم و دارو مصرف نمیکنم🥲ولی کاش ...

من تقریبا کل خانواده مادریم آرامبخش میخورم وضدافسردگی بنظرت اینچیزا ارثیه؟

خیلی اذیتم الآنم پاپ دادم نشون دوتا دکتر آدم مشکلی نبود خداروشکر فقط التهاب خفیف ولی چون اینجا گفتن ...

اینجا؟ تو نی نی سایت یعنی؟ ول کن تورو خدا! سطح سواد نینی سایت دیپلم هم نیست!

به چیزای خوب فکر کنین تا همیشه اتفاقات خوب براتون بیفته هرچقد فکرای منفی بکنین راجب هر مسائلی همیشه ...

ولی ذهن مسموم رو چجوری مهار کنم البته من آدمی هستم ک خیلییییی آسیب دیدم وشاید علت اصلی این باش

2825
2823
2791
2779
2792