2777
2789
عنوان

بچه‌ها بی رودرواسی نظرتون در مورد این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 98 پست
ببخشید به نظرم قشنگ نیست اسم پیامبره؟ معنیش چیه؟ اگر توو ماه رمضان به دنیا میاد علی بذارید

آره عزیزم اسم پیامبره، آره ماه رمضان بدنیا میاد. مامانم میگه بزار ایلیا

خدایا دوستت دارم
نه عزیزم 

اهان چون من همکلاس کرد داشتم اسمش ادریس بود خیلی هم خوش تیپ و خوش هیکل بود.ادریس اسم پیامبره خیلی هم اسم خاصیه اگه خودتون دوس دارین حتما بذارین خوب اما من خودم چون ترکم ترجیح میدم اسم بچه ام ترک باشه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگه ارتمیس من یاد اسمارتیس میوفتم😐

اره تلفظش یجوریه

اصلا نمیدونم چرا گیر دادن که اسم بچه باید خاص باشه.

اینجا چن نفر دیدم واسه اسم دختر جانا یا جانان میگن😕

اخه موقع صدا کردن اصلا گوشنواز نیس

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

بی رودربایستی دوست ندارم. ولی بقول دوستان مهم شما و همسرت هستین و البته باید فکر اینم بکنید پسرتون بزرگ شد ایا این اسمو می تونه دوست داشته باشه یا مثل برادر شوهر من میره اسمشو عوض میکنه

ندوست

لایک امضات

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
خخخخخ ن باوااا عاشق عشقمم ولی دوس دارم کنار هم یه نی نی هم داشته باشیم

انشالله انشالله

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست