2777
2789
عنوان

بچه‌ها بی رودرواسی نظرتون در مورد این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 98 پست

من یاد تفلیس افتادم

ببخشید

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون اسم خودش متین اسم شوهرش ارتمیس. اسم داداشش ادریسسس.اخه چجوری همو صدا میکنین سخت نیس؟

امضات باحاله به عشقت برسی به خاطر نی نی ؟

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
بچه ها دلیلتونم بگید، خوش بیان نیست؟ عامه پسند نیست؟ دخترونه میزنه؟ چون مذهبیه؟ یا چی؟ کلا دلنشین نی ...

کلا خوب نیس

ایلیا بذاری بهتره

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مهم‌خودت و همسرتین ان شاالله به سلامتی و دلخوشی بیاد بغلتون ... ولی چون نوشتین بی رودرواسی من نه خوشم‌اومد نه بدم حقیقتش  یه جورایی سو سو هستش واسم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

خيلي اسمهاي شيك و قشنگ از نظر مذهبي داريم،من اگه بچه م پسر شه اين اسمهارو انتخاب مي كنم:علي،امير علي،امير محمد،محمد.عاشق اين چهارتا اسمم

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️