elsachi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 428 عنوان بی حسی 169 بازدید | 19 پست تا حالا شده مدت طولانی از عمد و کاملا اگاهانه خودتون رو از حس ها جدا کنید و سعی کنید خنثی باشید ؟ برای اینکه استرس و هیجانات شدید تجربه نکنید ؟ 1404/10/25 | 08:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24720 آره . خیلی خوبه میری توی یه حس خلا " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
Mandana-SA عضویت: 1391/09/27 تعداد پست: 93 بله یکی از روش هام برای فرار از موقعیت های سخته. چه جالب که کسای دیگه هم همین کار رو میکنن. «...به خاطر بسپار که در زمین، مسافر و غریبی.»
elsachi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 428 آره . خیلی خوبه میری توی یه حس خلا حتی اگ مدت طولانی باشه ؟
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24720 حتی اگ مدت طولانی باشه ؟ یه جور محافظت مغز هست .طولانی مدتش خوب نیست ولی تا وقتی که حس آرامشت برگرده خوبه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
elsachi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 428 بله یکی از روش هام برای فرار از موقعیت های سخته. چه جالب که کسای دیگه هم همین کار رو میکنن. اره و بديش اینه مکانیسم دفاعی ناسالمی هست حداقل از نظر من چون قبلا خیلی خیلی آدم استرسی بودم؛ تبدیل شدم ب یه آدم بی انگیزه و پوچ و تنبل و خسته
elsachi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 428 یه جور محافظت مغز هست .طولانی مدتش خوب نیست ولی تا وقتی که حس آرامشت برگرده خوبه مشکل اینه من از عمد اینکار میکنم و میترسم باز به استرس های مزمن سابق برگردم حتی بقیه میگن چ قدر جدی و خسته ای
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24720 مشکل اینه من از عمد اینکار میکنم و میترسم باز به استرس های مزمن سابق برگردم حتی بقیه میگن چ قدر جدی ... درکت میکنم .من وقتی دچار اضطراب میشم میرم توی این حالت " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
elsachi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 428 درکت میکنم .من وقتی دچار اضطراب میشم میرم توی این حالت عزیزم چ قدر جالب ؛ شما هم از عمد اینکارو میکنی ؟
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24720 عزیزم چ قدر جالب ؛ شما هم از عمد اینکارو میکنی ؟ آره عزیزم آگاهم کاملاچون بدنمون هوشمنده فورا این تکنیک رو بهت یادآوری میکنه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
Mandana-SA عضویت: 1391/09/27 تعداد پست: 93 اره و بديش اینه مکانیسم دفاعی ناسالمی هست حداقل از نظر من چون قبلا خیلی خیلی آدم استرسی بودم؛ تبدیل ... مکانیسم دفاعی اسمش روشه دیگه. مغز داره از خودش و از بقای موجودی که ما باشیم محافظت میکنه. ایده آل نیست راهش ولی حداقلش اینه از هم نمیپاشیم. من که راه جایگزینی که به همین اندازه کارآمد باشه پیدا نکردم. «...به خاطر بسپار که در زمین، مسافر و غریبی.»