2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی اگ مدت طولانی باشه ؟

یه جور محافظت مغز هست .

طولانی مدتش خوب نیست ولی تا وقتی که حس آرامشت برگرده خوبه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بله یکی از روش هام برای فرار از موقعیت های سخته. چه جالب که کسای دیگه هم همین کار رو میکنن.

اره و بديش اینه مکانیسم دفاعی ناسالمی هست حداقل از نظر من چون قبلا خیلی خیلی آدم استرسی بودم؛ تبدیل شدم ب یه آدم بی انگیزه و پوچ و تنبل و خسته

یه جور محافظت مغز هست .طولانی مدتش خوب نیست ولی تا وقتی که حس آرامشت برگرده خوبه

مشکل اینه من از عمد اینکار میکنم و میترسم باز به استرس های مزمن سابق برگردم حتی بقیه میگن چ قدر جدی و خسته ای

مشکل اینه من از عمد اینکار میکنم و میترسم باز به استرس های مزمن سابق برگردم حتی بقیه میگن چ قدر جدی ...

درکت میکنم .من وقتی دچار اضطراب میشم میرم توی این حالت

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
عزیزم چ قدر جالب ؛ شما هم از عمد اینکارو میکنی ؟

آره عزیزم آگاهم کاملا

چون بدنمون هوشمنده فورا این تکنیک رو بهت یادآوری میکنه

اره و بديش اینه مکانیسم دفاعی ناسالمی هست حداقل از نظر من چون قبلا خیلی خیلی آدم استرسی بودم؛ تبدیل ...

مکانیسم دفاعی اسمش روشه دیگه. مغز داره از خودش و از بقای موجودی که ما باشیم محافظت میکنه.

ایده آل نیست راهش ولی حداقلش اینه از هم نمیپاشیم.

من که راه جایگزینی که به همین اندازه کارآمد باشه پیدا نکردم.

«...به خاطر بسپار که در زمین، مسافر و غریبی.»