سلام همسرم واریکوسل2طرفه داره که سمت چپ گرید2به3وسمت راست 1وضع اسپرمش هم کمی ازحدنرمال پایینتره یعنی به نرمال نزدیکه کسی بوده با این وضعیت باردار شده باشه؟
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
ولی ازمایش نداد بدونه وضعیت اسپرمش چطوره. هرجفتش گرید دو بود. ناخواسته هم باردار شدم
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
[QUOTE=58815221]من. ولی ازمایش نداد بدونه وضعیت اسپرمش چطوره. هرجفتش گرید دو بود. ناخواسته هم باردار شدم[/پاریس جان ممنون که جواب دادین منم 5روزه دیگه موعدمه دعاکنید باردار باشم😚
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم
عمل کرد یابدون عمل باردار شدید؟لطفا ااگه آزمایششون رو یادتونه بگید چطور بود
یادم نی اما عمل نکرد یه قرص براش نوشت فک کنم لتروفم بود آره باردار شدم
یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
ممنونم که جواب دادین دعا کنید منم قبل ازعمل شوهرم باردار بشم😊
ببین خیلی بهش گرمی بده. هرروزعسل رو با پودر زنجبیل مخلوط کن بهش بدهاگر بتونی گرد درخت نخل پیدا کنی(الان فصلشه) با عسل مخلوط کنی بسیار روی تعداد وکیفیت اسپرمش تاثیر داره ایشالا که نتیجه میگیری من با این روش ها الان سومی رو باردارم
همسر من آزمایش داد خوب بود دکتر براش سونوهم نوشت توسونوگرافی چیزی دیده نشد ولی دکتراورولوژی سعی داشت بگه که داره و عمل کنه یک سری دارو داد خورد که ویتامین بود و تقویتی همون ماه باردارشدم بعد رفتیم پیشش دوباره گفت باید عمل کنی ما فرارکردیم و تاحالا هم اومدیم
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️