2777
2789
عنوان

بردار شوهر با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین اخه میره از خودش حرف در میاره میگه میگه داداش ب بابا بی احترامی کرد ب شما فحش داد در حالیکه ...

این کارش دیگه بی انصافیه 

اما حدس میزنم همسر شما داد و بیدادی هست با پدر مادرش 

حال متکلم از کلامش پیداست
من میترسم از ایندمون ک با زبونش همه‌چیو در اختیار بگیره

عین برادر شوهر عوضی من نه عفت کلام داره نا چیزی بد دهن 😞 ازش متنفرم تو همچیمون دخالت میکنه عوضی تو ریز ترین مسایلمون شوهرمم عرضه نداره بزنه تو دهنش مگر اینکه خودم دمشو قیچی کنم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
وا خب همونجا هم شما از شوهرت دفاع می کردی میگفتی من کی از خواب پریدم؟ داداشت که خیلی محترمانه گفت. ب ...

پیش ما نمیگه که میره حرفای دروغ ب بابا مامانش میگه.من زبون ندارم.یبارم گفتم مادرشوهرم یک‌هفته قهر کرد از ما

شمادخالت نکن البته من برادرشوهرندلرم ولی تجربه دارم ک میگم اوایل ازدواجمون شوهرم با آبجیهاش ک دوقلوان بدرفتاری میکرد البته اونام مقصربودن من میشستم باشوهرم حرف میزدم ک چرا باهاشون اینجوری میکنی یا اونا دلداری میدادم الآن من آدم بده شدم میگن تو دادشمونو علیهمون میشورونی شوهرمم کم ازاونا نداره‌ها اینارومیشنوم گرمیگیرم آتیش میگیرم بهتره تومسائل خونوادگیشون دخالت نکنی چون این وسط بده همیشه عروسه هست وبس

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
پیش ما نمیگه که میره حرفای دروغ ب بابا مامانش میگه.من زبون ندارم.یبارم گفتم مادرشوهرم یک‌هفته قهر کر ...

استارتر برادر شوهر من اینقدر عوضی که انتر اقا هر چی به پدرو مادرش بگه حرف حرفه اونه امیدوارم ی زن بگیره پدرشو دربیاره 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
همسر من عصبی هست اگه جوش بیاره با اونا بد حرف میزنه

حتی شوهر من عرضه عصبانیت رو اونا رو ندارهههههههههههه ☹☹☹☹

عین برادر شوهر عوضی من نه عفت کلام داره نا چیزی بد دهن 😞 ازش متنفرم تو همچیمون دخالت میکنه عوضی تو ...

شما فک کن هر وقت بابامامانم میان خونه ما .میاد با شوهرم جر و بحث میکنه یا بهش بی احترامی میکنه

تو چهارشنبه سوری مامانم برام عیدی اورد.برادرشوهرم چون ما نبرده بودیمش بیرون ی اداهایی در اورد ...ی دعواهای انداخت پیش مامانم اینا ک نگو و نپرس