perfectgirllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 172 عنوان به نظرتون این ایده جواب میگیره یا نه 62 بازدید | 10 پست من خودم میکاپ بلدم، گفتم چندتا نمونه کار بزنم بزارم تو پیج اینستا ، بعداز اینکه نت وصل شد، بعد مثلاً تو خونه کار کنم و مشتری بگیرم، اینجوری یامن یه وقتایی برم لوکیشن مشتری ها ، یااونا بیان خونه من 1404/10/24 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیپلمات_سرکوچه عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 875 فکر نمی کنم کسی بیاد چرا رزومه برای سالن ها نمیفرستی زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️
perfectgirllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 172 فکر نمی کنم کسی بیاد چرا رزومه برای سالن ها نمیفرستی ندارم اونقدر نمونه کار،، حتی اگه بفرستم هم میگن میکاپ کارنمیخوایم، فقط درحد ور دست موندن میگن بیا دیگه پول و دستمزد نمیدن،،
دیپلمات_سرکوچه عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 875 ندارم اونقدر نمونه کار،، حتی اگه بفرستم هم میگن میکاپ کارنمیخوایم، فقط درحد ور دست موندن میگن بیا دی ... به نظرم مدل بیار خودت پیج بزن وقتی پیجت گرف مطمئنا خودشون ازت می خوان همکاری کنی باهاشون اگه خیلی خفن باشی زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️
perfectgirllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 172 به نظرم مدل بیار خودت پیج بزن وقتی پیجت گرف مطمئنا خودشون ازت می خوان همکاری کنی باهاشون اگه خیلی خف ... آره ، میخوام همین کارو کنم، حالا از شانس من به هرکس میگم بیا مدل رایگان میکاپ شو نمیاد ،،،نمیدونم مردم چرا اینجورین،
دیپلمات_سرکوچه عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 875 آره ، میخوام همین کارو کنم، حالا از شانس من به هرکس میگم بیا مدل رایگان میکاپ شو نمیاد ،،،نمیدونم مر ... عه من اینقد دوست دارم مدل شم😭😭کدوم شهری زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️
perfectgirllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 172 عه من اینقد دوست دارم مدل شم😭😭کدوم شهری من سمت جنوبی ترین نقطه تهرانم، حسن آباد قم
دیپلمات_سرکوچه عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 875 من سمت جنوبی ترین نقطه تهرانم، حسن آباد قم عههاگه بیام تهران دانشگاه شاید مدلت شدم در آینده😁😭 زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️
perfectgirllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 172 عههاگه بیام تهران دانشگاه شاید مدلت شدم در آینده😁😭 ایشالا عزیزمدعا کن بتونم تو این کارم موفق بشم، خیلی وقته تو سرم بود اما عملی نشد،
دیپلمات_سرکوچه عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 875 ایشالا عزیزم دعا کن بتونم تو این کارم موفق بشم، خیلی وقته تو سرم بود اما عملی نشد، حتمااااا انجامش بده وقتی تو دغدغه شده برات ینی می تونیچه به عرش برسی چه به فرش نظر من همیشه اینه حداقل امتحان کردیش و بازم برنده تویی🫂😉 زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️