عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میانگین ماهی ۳ کیلو هم که کم کنی ۱۸ کیلو کم میشه و میرسی به ۵۷
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊