2789
عنوان

خیلی ناراحتم میاین

199 بازدید | 11 پست

من چند روز رفتم موهامو لایت کردم رنگساژش رفته بود خودمم قبلا رنگ کار بودم وسایلام انباری خونه مامانمه

امروز که دیدم پسرم رفته خونه مادرشوهرم پاشدم رفتم اونجا که موهامو رنگساژ کنم اما درو هنوز باز نکرده مامانم و خواهرم گفتن تو این سرما هم اومدی و...

منم گفتم کلید انباری کو گفتن نزن اینا یهو اعصابم خورد شد گفتم خودم بهتر میدونم چیکار کنم بده برم بردارم خواهر سر همین حرف من قهر کرد رفت

اه اعصابم خورد شد چون یهو پشت سرهم حرف میزدن و بجای سلام اینا شروع کردن تیکه انداختن بخاطر رفتنم اعصابم خورد شد

مثلا بنظر خودشون شوخی میکنن منم قبلا تحمل میکردم اما چون تو پی ام اس هستم اعصابم یهو خورد شد

البته اینو بگم خواهرم چون شاغله خودش و بچه هاش همیشه اونجان

بابامم مریضه بخاطر اون منم میرم زود زود

به این فکر کردم نرم یا کمتر برم اما بابام ناراحت میشه

حالا ناراحت شدم زنگ زدم خواهزم معذرت بخوام تلفنم روم قطع کرد نمیدونم که چی شد اصلا

مامانمم کم محلی میکرد منم رفت و برگشتم کلا دوساعتم نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب پشمت بگیر دعوای خواهریه درست میشه تو معذرتتو خواستی دیگ حالا ولش کن خودش میاد اشتی میکنه محل نده ا ...

یه بار اینکارو کردم نزدیک یکماه باهام حرف نزد منم نزدم البته کلا اخلاقش خوب نیست آدمو از زندگیش راحت پاک میکنه

یه بار اینکارو کردم نزدیک یکماه باهام حرف نزد منم نزدم البته کلا اخلاقش خوب نیست آدمو از زندگیش راحت ...

حوصله داری توام خواهر بیکارررییییی فاصله بگیر مگ کار اشتباهیی کردی ک اینقد خودشو میگیره

حوصله داری توام خواهر بیکارررییییی فاصله بگیر مگ کار اشتباهیی کردی ک اینقد خودشو میگیره

باشه واقعا میخوام یه مدت همینکارو بکنم دو سه روز یکبارم عصر برم دیدن بابام