2789
عنوان

حوصلم سر رفته 😭😂

57 بازدید | 17 پست

شما چرا بیداریننن

من میخوام فیلم ببینم ولی حسش نیست

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

چ فیلمی

خاطرات یک خون آشام

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین میخواستم تاپیک بزنم نشددد بیا یه هم فکری کنیم😂😂🤣

اره دقیقااا

این موقع فیلم چی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

این موقع فیلم چی ؟

۸۰گیگ نت ۲تا۷ صبح دارم یه فصل سریال دانلود کردم

اره دقیقااا

ببین یه پسرست حس میکنم اشناستت

بعد دوروزه گیر داده های زنگ میزنه منم دوست نداشتم جواب بدم جواب ندادم

باز دیشب ساعت ده زنگ زد جواب ندادم بار اول هم یک شهر زنگ زد جواب ندادم خواب بودم ابجیم جواب داده بود گفته بود خانم فلانی؟ اینم گفته بود نه اشتباه گرفتی

این شمارشو من زدم نامبر باکس اسم و فامیلش آورد حالا مطمعن نیستم خودشه یا نه

میخوام پیام داد بگم آقای فلانی فامیلیشو بگم یعنی به یه تیکه هم بهش بپرونم بفهمه شناختمش،🫣🤣

ایده بده چییی بگم

ببین یه پسرست حس میکنم اشناستت بعد دوروزه گیر داده های زنگ میزنه منم دوست نداشتم جواب بدم جواب ندادم ...

مطمعن نیستم که نامبر باکسه درست گفته باشه اگر مطمعن بودم عالی میشد

میترسم یهو بگم ضایع بشم🫠🤣

ببین یه پسرست حس میکنم اشناستت بعد دوروزه گیر داده های زنگ میزنه منم دوست نداشتم جواب بدم جواب ندادم ...

آقا بنظرم وایسا یبار دیگه زنگ بزنه بعد مچشو بگیر اگه طرف گیر باشه باز زنگ میزنه یعنی اشتباه نزده و روت کراشه

مطمعن نیستم که نامبر باکسه درست گفته باشه اگر مطمعن بودم عالی میشدمیترسم یهو بگم ضایع بشم🫠🤣

اره وایسا زنگ بزنه بعد بگو اونطوری ممکنه بگه تو اول تو نخش بودی

کراشته؟

آقا بنظرم وایسا یبار دیگه زنگ بزنه بعد مچشو بگیر اگه طرف گیر باشه باز زنگ میزنه یعنی اشتباه نزده و ر ...

میگم که حس میکنم میشناسمش

ولی بدم میاد میخوام ضایش کنم

باز اول ظهر که زنگ زد ابجیم گفت اشتباه گرفته باز دیشب زدد

۸۰گیگ نت ۲تا۷ صبح دارم یه فصل سریال دانلود کردم

عووووووووو خوش به حالت

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون