2821
2789
عنوان

پیشگوییییییییی میخوام

380 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها میدونم ک خوب نیستید اینروزا😢

اما لطفن یکنفر که ت ا ر و ت بلده برامکارت بکشه🙏🏼

منم بجاش میرم حرم امام رضا نایب الزیاره حاجاتش🤍

فا ل پیشگویی نمیشه معمولا

ستاره بینی پیش گویی میشه

کاش کسی بلد بود

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا چه نیت

میخوام ببینم واسه یکموضوع امیدوار باشم یا که تموم شده بدونم😢

من قرار بوده با یک خانم دکتر همکاری کنم ( اسمشون فاطمه) ینی برادرشون چندماه پیش بهم گفتن که خواهرم قراره کلینیک بزنن و دنبال یک همکار مورد اعتمادن

من از برادر ایشون خیلی خوشم میاد و خیلی خوشحال شدم اونموقع و قبول کردم اما تاالان هنوز خبری نشده😢

میخوام بدونم درنهایت چی میشه؟؟؟

برا چه نیت

بلدی یدونه نیت بگیری

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

اره واقعا کاش میدونی از هر راهی که ما رو به یِ جواب برسونه فقط

اره دلمون گرفت

هعی

خط اخر امضات عزیزم تا ابددددد👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💔

🥰🩵🩵

مگه علکی میگیرم

منظورم این بود میتونی بگیری برامون

2825
2823
2791
2779
2792