چرا یه پسری یهو خیلی فاز رفاقت باهات میگیره صمیمی میشه قول و قرار میزاره ولی بعد دیگه پیام نمیده توعم پیام میدی خشک جواب میده ارتباط قطع میشه سال دیگه که دوباره هم میبینید دیگه مثل بار قبل نیست خیلی معمولی تر میشه چرا آخه تو خماری فهمیدن دلیلش موندم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
حس میکنم صرفا میخواست ازم برای کارایی که داشت استفاده کنه (دراوردن حرص رلشو و کمک بهش که مامان باباش متوجه یسری چیزا نشن) وقتی بدردش نخوردم کشید کنار خیلی حس بدیه
منم اینجوری داشتم همینجوری بعدش می رفت دوباره وقتی با دوست دخترش کات می کرد میومد اخرش گفتم من مشاور ...
اره اینم اولش خیلی اوکی بود میگفت میام از خاطراتم برات میگم و اومدی شهرمون خبره بده بریم دور بزنیم و اینا ولی یهو انگار ریست شد انگار نه انگار اینارو گفته بوده