2777
2789
عنوان

از خواب پریدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 24 پست

به خاطر اینه که صدای قلبتو نمی شنوه تو شکم دایم صداهای نفس و قلب و داخل بدنو می شنیده گرمای تنت رو حس می کرده احساس امنیت داشته الان می ترسه بغلش کن شیر بده بذار اروم  شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پیرهن متبرک شده کربلا براش اوردن.ولی براش بزرگه وگرنه تنش میکردم

الان بیرونم برم خونه اسم اصحاب کهف مینویسم برات 

همونو تنش کن یا نزدیکش بزار

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

میدونم هرچی از خود بدبخت منه.اخه زمان بارداریم خیلی تنش و استرس زیاد داشتم اوایل اینقد استرسم زیاد بود ک نطفش با استرس شکل گرفت.فک کنم از همینه.ک این استرسی و ترسو شده و میلرزه😭😭

الان بیرونم برم خونه اسم اصحاب کهف مینویسم برات  همونو تنش کن یا نزدیکش بزار

مرسی گلم.خدا کنه خوب باشه.بچم مریض شده.بینیش خرخر میکنه.ی وقتی سرفه هم میکنه.اینقد ک احتیاطش کردم.دیروز بردم دکتر میگه دارو حساسیت نوشته براش.اصلا چیزی برای سرماخوردگیش ننوشته.گفت عفونت نداره.😢😢

مرسی گلم.خدا کنه خوب باشه.بچم مریض شده.بینیش خرخر میکنه.ی وقتی سرفه هم میکنه.اینقد ک احتیاطش کردم.دی ...

اگ یوقت بینیش کیپ شد قطره منتول بزن ب لاله گوشاش یا رو جایی ک میخوابه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منتول چیه؟دکتر واسش سدیم کلراید نوشته

ببخش عزیزم شما پست میزتری من دیگه نبستم فقط صب از نت استفاده میکنم ظخر ب بعد فقط وقتم برا پسرمه

ی قطرس ک گرفتی بینی بچه ها رو باز میکنه 

پسرمن تو ریکاوذی بعد زایمانم یکم سرماخورد تادوماه هرصبح بینیش گرفته بود دکترش میگفت بینیشو با پماد چشم یکم چرب کنم ابریزش نداشت اما کیپ میشد

سلام بچتون خوب شده پسرم دوماهشه بعضی وقتاباصداگریه بلندازخواب بیدارمیشه مثل جیغ خیلی میترسم😢

سلام عزیزم اره ماشاالله پسرم مردی شده واسه خودش این تاپیک مال خیلی وقت پیشه یه زمان کوتاهی اونجوری بود بعدش خوب شد

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه