2777
2789
عنوان

از خواب پریدن نوزاد

5994 بازدید | 24 پست

سلام پسرم 50 روزشه خیلی از خواب میپره و هنگام از خواب پریدن نفس نفس میزنه لب هاش تند تند به هم میخوره و بعدش گریه میکنه بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟گریه هاش هم مثل جیغ زدن میمونه انگار ترسیده باشه طبیعیه بنظرتون؟ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
شاید از چیزی ترسیده که روش تاثیر گذاشته

آخه مگه بچه 50 روزه چیزی حالیشه که بترسه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناله نمیکنه؟

نه فقط یه دفعه یه جوری گریه میکنه که دلم کباب میشه براش 😭

سلام روشو با هرچی میپوشونیدببرید زیر تنه اش تا دستش گیر باشه حالت قنداق کردن صدای بلند تی وی هم باعث هیجانی شدن نی نی میشه دقت کنید خواندن قران  بی نهایت موثره ایه الکرسی یا پنج قل که چهار قل هست با سوره جن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

براش ایت الکرسی بخون

قران هم بزار بالا سرش موقع خواب

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نی نی منم همینطوره.23روزشه.من حتی موقع خواب ایت الکرسی میخونم.چون یهوی میپره میلرزه و گریه میکنه

اسم اصحاب کهف بنویس تو ی پارچه تبرک کن بزن ب بالش بچه خوب میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اسمشون ازکجا بیارم؟چطوری تبرکش کنم؟بچم چون کوچیکه بالش زیر سرش نمیزارم.جای دیگه میشه بزارم😅

بزن تو نت میاد.. ی تیکه پارچه ازینا که سبزه از کربلا میارن. بزن لباسش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.