2777
2789

من دخترم عادت داره پیش خودمون بخوابه تختشم جدا نیست رو همون تخت خودمون کنار ما میخوابه جامون هم اصن تنگ نیست🙃

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
تخت یا گهواره ای چیزی بذار جمع و جور تو اتاقت نذار عادت کنه

من جدیدا کنار تخت بچه را رو زمین میخوابونم 😞

تا بریم یه خونه بزرگتر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چه حوصله ای دارین خو جدا بخوابه چه اشکالی داره هم بچه راحته هم باباش خو بیچاره مردها صبح میر ...

من که خودم هم راحترم منتها بحث اینه که ممکنه عادت همیشگی بشه 

والا من خواستم اینو بگم ترسیدم گفتم پای مادر اشتباهی نره رو بچه برا همین نگفتم. تو رو خدا مراقب باشی ...

اره منم چون یبار تو روز بیدار شده بود سینه خیز اومده بود از رو تخت افتاده بود برا همین رو زمین میخوابونم ولی خب اخر شبها  نمیشه همون بالا میخوابونمش 

اخی نی نی کوچولو را کی ول میکنه به باباش بچسبه 😁😆😜😛

شاید دیگه دوستم نداره چون توجهش بهم کم شده ولی تا حرف میزنم میگه تو منو تحویل نمیگیری

وااا از دست تو 

هممون گفتیم شرایطمون همینه میگی دوستم نداره 

لابد بچه اولته که این فکرها میکنی

وقتی به اندازه من موهات سفید بشه😃 اصلا به خودت میخندی جرا بایداینقدر  برات مهم باشه  یکی دیگه دوست داشته باشه