2777
2789

ببخشیدولی هیچی به هیچی نمیاد

به نظرم وسایلتو عوض کنی بهتره

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدولی هیچی به هیچی نمیاد به نظرم وسایلتو عوض کنی بهتره

عزیزم شاید این خانوم توانایی خزید دوباره وسایل رو نداشته باشه تکلیف چیه؟ فقط یه نظر خواست ک وسایل رو جا ب جا کنه همین

عزیزم شاید این خانوم توانایی خزید دوباره وسایل رو نداشته باشه تکلیف چیه؟ فقط یه نظر خواست ک وسایل رو ...

این خانوم نظرخواست منم فقط نظرموگفتم همین

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
رنگ فرشا هارمونی نداره.....پرده ها تیره هستن....ساعت رو کلا بردار از اونحا تلویزیون دیواری قدیمی شده ...

این خونه من نیست خونه پدر شوهدمه زنش فوت کرده من تازه عروسشم ب من گفتن نظر بدم.منم نمیدونم چون هیچی با هیچی نمیخونه

رنگ فرشا هارمونی نداره.....پرده ها تیره هستن....ساعت رو کلا بردار از اونحا تلویزیون دیواری قدیمی شده ...

مرسی بابت نڟرای قشنگت عزیزم ولی اینا نمیخان چیزی بخرن فقط از من نطر خاستن واسه دکوراسیون