2777
2789
عنوان

بدترین کادوی عروسی که گرفتین چی بوده?

| مشاهده متن کامل بحث + 90409 بازدید | 1121 پست
نه دیگه اینجوری خدایی خیلی ظلمه . انشالا خدا انقد بهتون بده که اونا محتاج شما باشن    

خیلی الانم رفته مستاجری که بگه من به خاطر تو دارم سختی میکشم خب کرولا سوار نشو برو یه خونه دیگه بخر والا 

نه چیزی نمیرسه واسه پیر زن واسه منو ابجیم میرسید ک منم امضا زدم چیزی نمیخوام میدم ب مامانم 

چقدر خوب 

چجوری بهش دولت چیزی نداد؟بخاطر مهر مادرت؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گفتی .داغ دلمو تازه کردی سر عقدم برای بار سوم خطبه رو خوندن. همه گفتن عروس زیر لفظی میخواد یهو خو ...

امان از دست خواهر شوهرای حسود ازشون متنفررررررم  

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

سلام دوستان من پاتختیم همه پول دادن ولی یاد یه خاطره از نوجونیام افتادم یه سال عیدداییم که شهرستان بود برای مامانم عیدی اورده بود برای منم یه جوراب فرستاده بود منم دیدم لازمش ندارم دادیمش به نوه خاله مامانم(مارسم داریم عیددیدنی به بچه ها پول میدیم به بزرگترا جوراب)

بعدچند روز مارفتیم خونشون عیددیدنی دیدم یه نامه دادن بهم نگو دختر داییم برام نامه نوشته گذاشته توجلد جوراب ماهم اونو ندیدیم وجورابودادیم به دخترشون...

خلاصه آبرومون به فنارفت

تو عقد داداشم داشتم میرقصیدم مادر شوهرم اومد بهم شباش بده جلو همه ۵۰تومنی داد بهم بعد اومد دره گوشم گفت تولدت مبارک (اخه روز قبلش تولدم بود )  با زرنگی شباش و کادو رو یکی کرد 

همه هم میگفتن چ مادر شوهر خوبی ۵۰شباش داده

من هیچی من نگاه خلاصه خیلی خنده دار بود 

😂😂😂😂

چقدر خوب  چجوری بهش دولت چیزی نداد؟بخاطر مهر مادرت؟

اره دیگ اول مهریه زن اولویت اول رو داره باید مهریش داده بشه مامانم هم مهریشو اجرا گذاشت هیچی نرسید ب اون منم اجازه داده بودم 

خوب عزیزم پدر شما باید کتری قوری و فنجون بخره نه جاری و خواهر شوهر اون که اونا آوردن بزار کنار یه وق ...

اره میزارم کنار خودم میخوام برم بخرم خریدای اشپزخونم موندن😃

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
اهان فکر کردم از اشپزخونه منظورت قابلمه سرویس دستگیره و..هست اونا را بردار قایم کن وبعد سرفرصت بهشو ...

اره عزیزم میزارمشون کنار میخوام جدید بخرم.ب خودشون ک نمیشه داد شاید دوستی رفیقی😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶