2777
2789
عنوان

بدترین کادوی عروسی که گرفتین چی بوده?

| مشاهده متن کامل بحث + 90409 بازدید | 1121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تا چند سال پز خاله های کانادا نشین و دکتر مهندسش رو میداد بچه مون که به دنیا اومد هر کدوم یه کارت سکه پارسیان دادن وقتی رفتن باز کرد دید سکه های 50 صوتیه. دقیقا 50 صوت. همین الان با قیمت طلای حالا میشه هشت نه هزار تومن. اون موقع طلا گرمی چهل هزار تومن بود. یعنی دو هزار تومن. از خجالت زبونش بند اومده بود. من دلم خنک شد. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

حالا یکی به من کارت هدیه داد توش د‌ویست تومن بود من فک کردم سی چهل تومنه😂😂😂کادو دادم به دوستم🙈🙈🙈😂😂😂بعد از یه رفیق مشترکمون فهمیدم دویست تومن توش داشته😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
 خاله شوهرم هفت هزارو پونصد تومن گذاشته بود تو پاکت آورده بود فقط من موندم اون پونصدی دیگه چه م ...

برا شگونش😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ما رسم داریم تو فامیل هدیه عروسی رو بلند میخونن

برادرشوهر مزخرفم یه چک الکی ششصد و پنجاه هزار تومنی داد که صدا میزنن مثلا بگن چقدر دست و دلبازه ولی بعداز عروسی رفت از باباش پس گرفت

بی شخصیت عروسی داداشش یه قرون هدیه نکرد