2777
2789
عنوان

دوبسسسس دوبس آااااااا بیا وسط ...

184 بازدید | 22 پست

سلام دوست جونا ...آهنگ های دوبس دوبس و قرررررررری و خیلی شاد میخام برای تو ماشینم  فقط چون همیشه پسرم هست توش کلمه های بالا ۱۸ استفاده نشه ممنون ....منظورم اهنگهای رپی که بعضیاش دید چقدر کلمات بدی داره یا فحش توش هست ...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارجکی بگم؟؟؟😁😁

Rihanna - this is what you came for

آهنگای جنیفر

Just dance از lady gaga

International love از pitbull و chris brown

Chris brown - turn up the music

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

وای چه تاپیکی😂

خوب شد یادم انداختی منم باید چندتا شاد بریزم. فردا میریم عروسی تو راه گوش بدیم😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.