2821
2789
عنوان

چجوری مچ یه خائن رو بگیرم🥲

260 بازدید | 17 پست

جدیدا به لطف نت یکم کارآگاه بازی درآوردم ولی رفتم فالوورای روبیکای پارتنر رو دیدم

کم بودم ولی همه پسر بودن به جز من رفتم پایین دیدم یه دختری هست تو فالووراش هم اون اینو فالوو داره هم این اونو احتمال زیاد باید از خیلی وقت پیش باشه

یه اسم دختری بود که تاحالا نشنیده بودم یعنی من همه دختردایی دخترعمه ایناشو میشناسم اونقدررر حرصم گرفته

و اما نشونه های از قبل

۱)یه بار اوایل رابطه که هنوز جدیت نبود بهم خیانت کرد و خودش اومد بهم گفت منم بخشیدم گفتم این اونقدر احمقه خودش خودشو لو میده

۲)تعداد خط هاش زیاده جوری که مثلا چهارتا اینا داره

۳)یه بار با یکی از خط هاش زنگ زد صحبت کردیم بعد چندماه بهش گفتم اونی که اولش فلان عددو داره شماره توعه؟گفت نه من اصلا تاحالا اون رقمی نداشتم

۴)با دخترای فامیل احساس راحتی میکنه و باهاشون چت میکرد ولی من یادم نمیاد به جزسلام چطوری به پسرای فامیل چیزی گفته باشم

۵)اواخر خودش تمایل به را.بطه داشت منظورم چت ولی حدود سه چهار ماه خبری نبود و میگفت بخاطر کار و خستگیه تا یکم شروع میشد سریع یجوری پیچیده میشد گفتم اوکی

۶)بعضی روزا سرش شلوغ به کارش شغلش آزاد بود ولی من نمیدونم چرا شبانه روزی بود

ولی خب درعین حال هیچوقت این حس نیومدسراغم که ممکنه خیانت باشه هروقت زنگ میزدم جواب میداد

ویس میفرستاد که داشت از بقیه راجب رابطمون نظر میپرسید و همه به به چه چه میزدن که این پسر عالیه از دستش بدی سوخت کردی

میخوام جدا شم چجوری به روش بیارم نگین عادی جدا شو فلان این آدم اونقدرررر سمی هست که ممکنه وقاحتش تمومی نداشته باشه بره بشینه بد منو بگه حداقل اونجوری من روم زیادتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جدا شو خودتو راحت کنهر خطی که ازش نوشتی خودش یه رد فلگه

آره ولی میخوام اونیکه طلبکاره من باشم و شخصیتیکه میشناسم باید به روش بیارم ولی الان مطمعن نیستم بینشون چیزی بوده یا نه

اگه نگم عادی برم میشینه همه جا آبرومو میبره حداقل شاید از ترس اینکه گندکاریش مشخص نشه اون موقع چیزی از من به بقیه نگه

وگرنه میشینه داستان میبافه دختره آهن پرست بودو چشش دنبال یکی دیگه بودو

دوستین فقط درسته رابطه رسمی ندارین درست متوجه شدم؟؟؟

اگه آره فقط سرد شو چون نگرانی میگی سمی هست ممکنه برات دردسر و حاشیه درست کنه

تو مثسابق نه زنگ بزن نه سوالی کن ازش

زنگاش چندتا در میون ج بده طوری که خودش خسته بشه از این سردی

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
آره ولی میخوام اونیکه طلبکاره من باشم و شخصیتیکه میشناسم باید به روش بیارم ولی الان مطمعن نیستم بینش ...

روبیکاش رو هک کن وقتی کنارشی یا هربرنامه ای که داره و بهش حس بدی داری

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
آره ولی میخوام اونیکه طلبکاره من باشم و شخصیتیکه میشناسم باید به روش بیارم ولی الان مطمعن نیستم بینش ...

بذار هر چی میخواد بگه پسرا همشون همینن

حتی اونی که زنش طلاق میگیره هزارتا دروغ میبافه

ولی الان مهم اینه کات کنی و به هیچی فکر نکنی

ولی به روش بیار که چرا کات میکنی اما اجازه نده توجیه کنه و دلتو نرم کنه

دوستین فقط درسته رابطه رسمی ندارین درست متوجه شدم؟؟؟اگه آره فقط سرد شو چون نگرانی میگی سمی هست ممکنه ...

نه رسمی نشده خداروشکر

همیم رو میترسم این شکلی میشینه به همکارام میگه من ال بودم بل بودم مردم که چیزی از رابطه من نمیدونن باور میکنن حوصله توجیه ندارم میخوام یه باره تموم شه

قبلا هم دوبار سابقه کات طولانی مدت درحد چندماه حتی داشتم که بعدش خودش برگشت نمیخوام جای امیدی باشه

بذار هر چی میخواد بگه پسرا همشون همیننحتی اونی که زنش طلاق میگیره هزارتا دروغ میبافه ولی الان مهم ای ...

اره واقعا هرچی ازین وقاحتشون بگم کم گفتم همشون لنگه همن نه اصلا نمیخوام برگردم بهش فقط نمیدونم چجوری بیان کنم

مثلا اول غیرمستقیم اسم دختره رو بگم ببینم واکنشش چیه؟

یا بگم همه چیزی که بین تو و اون دختره رو فهمیدم و اینا

یا حالت سوالی بپرسم اون دختره کیه تو فالوورات؟

اره واقعا هرچی ازین وقاحتشون بگم کم گفتم همشون لنگه همن نه اصلا نمیخوام برگردم بهش فقط نمیدونم چجوری ...

نه اول کات کن خودش میاد برای پرسیدن دلیل

اونموقع وقتی خودشو زد به در و دیوار بگو که به فلان دلیل دیگه نمیخوامت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز