ولی آزمایش دادم هورمون های مردانه خیلییی پایین بود
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
ذخیره تخمدونو به فنا میده الان یه روش جدید اومده که بدون عمل یه کارایی براش میکنن اسمشو یادم رفت یه ...
نگران مشکلات باروري در ایندم💔
یه بیماری خود ایمنیه. بستگی داره چقدر پیشرفت کرده باشه. در مراحل خیلی شدید میتونه دور حالب یا کلیه مثلا بپیچه مجبور به عمل اورژانسی بشه. وگرنه که قرص هورمونی میدن هرچی کمتر پریود بشن بهتره