2821
2789
عنوان

اندومتریوزه خیلیی خطرناکه❓️❓️

772 بازدید | 39 پست

عوارض و علائمش چیه؟؟؟

من اکثر علاعم تبلی تخمدان رو دارم

خستگی

افسردگی

بی خوابی و مشکلات خواب

حالات عصبی

ریزش مو..

تعویق افتادن پریود بیشتر از ۶۰ روز (۲،۳ ماه)

درد شدید پایین شکم و کمر در حد مرگ...

ولی آزمایش دادم هورمون های مردانه خیلییی پایین بود

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سونو ندادی؟

نه میخوام بدم...

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

به اینچیزا نمیشه اکتفا کرد باید دکتر زنان متخصص ببیننت سونو رحم تخمدان بری

اگر اندومتریوز داشته باشی از درد وحشتناکش تا الان دکترو رفتی

چون هیچ طاقتی نداره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ذخیره تخمدونو به فنا میده الان یه روش جدید اومده که بدون عمل یه کارایی براش میکنن اسمشو یادم رفت یه ...

نگران مشکلات باروري در ایندم💔

خطرناک که نیست ولی دردناک و عذاب اوره

خطرناک نیست؟؟ من نمیخوام دل کسیو بلرزونم ولی به شخصه اندومتریوزم و کیست تو تخمدان چپ سرطانی شده دیگه راجب بلاهاش نمینویسم اسی نترسه ولی در کل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه بیماری خود ایمنیه. بستگی داره چقدر پیشرفت کرده باشه. در مراحل خیلی شدید میتونه دور حالب یا کلیه مثلا بپیچه مجبور به عمل اورژانسی بشه. وگرنه که قرص هورمونی میدن هرچی کمتر پریود بشن بهتره

نگران مشکلات باروري در ایندم💔

الان دیگه ناباروری به ۰ رسیده تقریبا تموم مشکلات رو حل میکنن که البته پول میخواد

دلت روشن باشه من خودم داشتم دوتا بچه هم دارم ، اندومتریوزمم کیستش سرطانی هرموقع ممکنه برگرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2825
2823