2777
2789

فقط قسمت بد بارداری در عقد همون تهوع و ویارربارداری است که امیدوارم شب عروسی نیاد سراغت و عروسیت خوب بگزره...

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت که نیست فقط ادمای فضول ولکن نیستن تو عقد بارداری تحمل نداشتی از این حرفای خاله زنکی

همیشه تو همه مراحل زندگی این فضول ها هستن.  کی کنکور داری؟ کی ازدواج می کنی؟ کی بچه میاری؟ چرا دیر بچه آوردی؟ چرا زود آوردی و..... 

ای جووونم بگو ببینم نامزدت و خانواده هاتون فهمیدن عکس العملشون چی بود؟کنجکاوم

خوب زندگی من کمی با بقیه زندگی ها متفاوته، من وهمسرم با هم زندگی می کنیم تقریبا

از عقب افتادن پریود متوجه شدیم و خیلی خوشحالیم.

پدر و مادرهمسرم خیلی خوشحالن، خانواده ی منم هیچکدوم تقریبا ایران نیستند و صرفا از راه دور ابراز احساسات کردند :)

فقط قسمت بد بارداری در عقد همون تهوع و ویارربارداری است که امیدوارم شب عروسی نیاد سراغت و عروسیت خوب ...

راستش نه تهوعی دارن به اون شکل، نه ویاری و نه چیزی

فقط سرگیجه خیلی اذیتم میکنه.