2777
2789
باحاله به نظر خودمم :) با کلاس ؟ چطور؟

اره خب شبیه خارجکی ها😆😆😆

نه مثل من توی عقد دلهره بارداری داشتم مثل خنگا الانم که عروسی کردم دارم زور میزنم از نی نی خبری نیس ولی😕

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ازون نظر :) ولی خب مشکلی نیست، زن و شوهریم 

نه بابا چه مشکلی خیلی هم خوبه 

باحاله😎

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

من بعد ماه رمصون عروسیمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زشت که نیست فقط ادمای فضول ولکن نیستن تو عقد بارداری تحمل نداشتی از این حرفای خاله زنکی

به مردم چه من اگه بجاش باشم میزارم بچم بدنیا اومد بااون جشن عروسی رو بپا کنم تا فضول و حسودام بترکن☺😊