2821
2789

چندروز گذشته از موعدت؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۵ام باید میشدمامروز۲۱رابطه هم۱۱ام بود

پس احتمالش هست

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

قبل پریودمگ احتمال بارداری صفرنیست؟دارم دیوونه میشم بخدا

نه ببین اگه تخمکات کیفیتش خیلی خوب باشه و کیفیت اسپرم هم خوب باشه احتمال بارداری توی کل ماه هست

من خواهرم در روزهای ۲۶ و ۲۷ دوره اش دو بار حامله شد!!!!

قبل پریود مگ تخمکی هست؟الان تستم کی نشون میده؟

تستو نمیدونم کی نشون میده

آز گرون شده اگه برات مهم نیست صبرکن چون لقاح دیرانجام شده ممکنه الان نشون نده

من نمیدونم خواهرم کی میرفت آز

نه ببین اگه تخمکات کیفیتش خیلی خوب باشه و کیفیت اسپرم هم خوب باشه احتمال بارداری توی کل ماه هستمن خو ...

منم فک کنم همی روزای سیکلم بودم احتمالو صفردرنظرگرفتم باتوجه ب اینکه پریودام همیشه چهارروز زودتراتفاق میفته فردای رابطه فک میکردم مستقیم پریودمیشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز