2821
2789
عنوان

هعی چند شب پیش غذای نذری پخش

276 بازدید | 4 پست

میکردیم یعنی چنتا خانواده فقیر دیدم خونه و زندگی درست و حسابی که نداشتند اکثرنم یا بچه معلول یا مریض داشتند یعنی با یک دست غذا اینقدر خوشحال میشدند که جیگرم آتیش گرف چرا خودمم پول ندارم بیشتر کمکشون کنم

خدا به کسی که دلش دریاست کشتی میده تلاشتو بکن شاید روزی پولدارتر شدی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

براشون دعا کن روزیو ببینن که اجاق خونشون همیشه گرم باشه ...یه زمانی منم جای اون آدما بودم تو دلم همیشه میگفتم، کاش ماهم همیشه لباس داشته باشیم برای پوشیدنو غذا برای خوردن ...بچه هایی که هیچ نقشی نداشتن تو داشتن زندگی ضعیفشون و محکوم به حسرت حداقل ها بودن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792