2777
2789
عنوان

بهترین روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 52 پست
فعلا جز قرص روشی مطمین تر نیافتم.البته باید مرتب بخوری و ب تداخل دارویی هاشم حواست باشه

میدونی چقدددددد عوارض داره؟

خواهرمن ۲۸سالشه بخاطرهمین قرص پیشگیری تو سرش خون لخته شده بود و سکته رو رد کرد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا جز قرص روشی مطمین تر نیافتم.البته باید مرتب بخوری و ب تداخل دارویی هاشم حواست باشه

قرص اتفاقاخيلي خطرناكه بعدهامريض ميشين دورازجون چون هرمونين قرصا

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎

بهترینش بنظرمن خوردن قرصه ولی درکنارش طبیعیم جلوگیری کنی اگه واقعا بچه نمیخای چون هر روشی بلاخره بازم خطا داره

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
میدونی چقدددددد عوارض داره؟ خواهرمن ۲۸سالشه بخاطرهمین قرص پیشگیری تو سرش خون لخته شده بود و سکته رو ...

دقيقافاميل ماسرطان سينه گرفت بعدشم زدبه لنفاويش دورازجون فوت كرد

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎
میدونی چقدددددد عوارض داره؟ خواهرمن ۲۸سالشه بخاطرهمین قرص پیشگیری تو سرش خون لخته شده بود و سکته رو ...

خب رعایت نکرده من حداقققل روزی ۱۲ لیوان اب میخورم و هیییچ وقت بدون ضد افتاب زیر نور مصنوعی نمیشینم.۳سال خوردم .واس کلا ۴ ماه اقدام بودم باردار شدم الانم میخورم.هر چیزی ی اصولی رعایت کردنی داره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

میگن اوناکه بهداشت میده مطمئن نیست چون میخوان تعداد زادو ولد روبیشترکنن سوراخ میکنن که نشتی بده

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
قرص اتفاقاخيلي خطرناكه بعدهامريض ميشين دورازجون چون هرمونين قرصا

مادرمم ده سال خورد الان مشکلی نداره.قرص اگهههه بهت بسازه عالیه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب رعایت نکرده من حداقققل روزی ۱۲ لیوان اب میخورم و هیییچ وقت بدون ضد افتاب زیر نور مصنوعی نمیشینم.۳ ...

برای چی 12 لیوان آب میخورید اسم قرصتون  چی بود

الا بذکر الله تطمئن القلوب
با این حجم بارداری ناخواسته نداشتن رابطه بهترین راهه والا😄😄😄

دقیقا یه چیز رو با هم نوشتیم😅

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
برای چی 12 لیوان آب میخورید اسم قرصتون  چی بود

قرص جلوگیری غلظت خون میاره اب میخوری این مشکل حل میشه  راه حلش اب خوردنه.کلانم بطور طبیعی هر فرد باید روزی ۸لیوان اب بخوره.مارولین میخورم