من هشت ماهه زایمان کردم نمیخام تاده سال دیگه بچه دوم بیارم از ک ان دوم استفاده میکنم ولی شوهرم میگه من خجالت میکشم هردفعه که میرم بخرم به نظرتون چه روشی خیلی خوبه وبی دردسره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی چقدددددد عوارض داره؟ خواهرمن ۲۸سالشه بخاطرهمین قرص پیشگیری تو سرش خون لخته شده بود و سکته رو ...
خب رعایت نکرده من حداقققل روزی ۱۲ لیوان اب میخورم و هیییچ وقت بدون ضد افتاب زیر نور مصنوعی نمیشینم.۳سال خوردم .واس کلا ۴ ماه اقدام بودم باردار شدم الانم میخورم.هر چیزی ی اصولی رعایت کردنی داره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
قرص اتفاقاخيلي خطرناكه بعدهامريض ميشين دورازجون چون هرمونين قرصا
مادرمم ده سال خورد الان مشکلی نداره.قرص اگهههه بهت بسازه عالیه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
با این حجم بارداری ناخواسته نداشتن رابطه بهترین راهه والا😄😄😄
دقیقا یه چیز رو با هم نوشتیم😅
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
قرص جلوگیری غلظت خون میاره اب میخوری این مشکل حل میشه راه حلش اب خوردنه.کلانم بطور طبیعی هر فرد باید روزی ۸لیوان اب بخوره.مارولین میخورم