من هشت ماهه زایمان کردم نمیخام تاده سال دیگه بچه دوم بیارم از ک ان دوم استفاده میکنم ولی شوهرم میگه من خجالت میکشم هردفعه که میرم بخرم به نظرتون چه روشی خیلی خوبه وبی دردسره
من الان فقطططط کاندوم استفاده میکنم بی ضرر. هست.مارک خوب باشه امکان سوراخ بودنش خیلی کم هست از بهداشت هم گرفتم اصلا سوراخ نبودن.وگرنه خوب بود چندان بچه داشتم الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته فقط درمان كيست باهاش انجام ميشه كه اونم بيشتراز٣ دوره قرص مجازنيست عزيزم مشكلي نيست شماهرچقدرد ...
نبابا چه ناباروری من سه سال خوردم سر چهار ماه اقدام حامله شدم.اگه بد بود انقد مدل ب مدل نبود تو بازار.الانم بعد زایمان دوسال دارم میخورم .ب اندازه کافی تحقیق کردم با سه تا پزشک متخصص در ارتباطم تحت نظرم .مشکل مردم ما اینکه نمیدونن مشکل ناباروریشون چیه گردن قرص میندازن دست بردارد
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
هیچ قرصا جززز غلظت خون هیچی نداره همشم جنبه درمان داره .ک اونم خیییلیا نمیدونن مشکل با اب خوردن حل میشه.شمام اطلاعاتت رو بیشتر کن بای
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.