2777
2789
عنوان

خانومهای که همراه اول دارید

143 بازدید | 20 پست

سلام چرا همراه اول آنقدر دزد شده یک ماهه حدود 80 هزار تومن برای من صورتحساب اومدهدر صورتی که من فقط یه بسته 15 تومنی خریدم و حدود هزار تومن مکالمه با خطم داشته بقیه اش هم آبونمان و ارزش افزوده و چرت وپرتهای که با عنواین مختلف میکنن تو پاچه مردم جالبه چهل هزارتومن هم محتوا برام زده بهشون میگم محتوا چیه میگه بومرنگ و میلیونرشو نصب کردی میگم به پیر پیغمبر اصلا من اولین باره به گوشم میخوره این برنامه ها میگه لابد هواست نبوده دستت خورده میگم بچه که نیستم عقل دارم خلاصه زیر بار نمیرن و بزور پول دارن از م میگیرن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که خوبه من دوباره بسته میخرم بعد صبحش میمیبنم که نت ندارم برام اینترن ت ازاد افتاده زنگم میزنم میگه شما بسته فعال ندارید

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

واقعااا گندشو  در اورده

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

هر کی برا خودش از یه جایی میکنه میبره دیگه

اعتباری بگیری بهتره

دزد اینجا دزد اونجا دزد همه جا

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
اگه فی لتر شکن اسنفاده کنی گلم تعرفه نت همراه عادی حساب میشه

نه اون شایعه بود برای ایرانسل هم بود

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
این که خوبه من دوباره بسته میخرم بعد صبحش میمیبنم که نت ندارم برام اینترن ت ازاد افتاده زنگم میزنم م ...

قشنگ میفهمم چی میگی من ای دی اس ال ایرانسل دارم مثلا سه ماهه اس یک ماه نشده تموم میشه نسبت به استفاده ای که دارم واقعا تعجب میکنم

منم دوروزپیش۱۴تومن دادم ۵۰۰دقیقه مکالمه بعدفرداش دیدم ازاعتباراصلیم داره کم میکنه.۱۴تومن هم نمیدونم چی شد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

یعنی واقعا تفففف

من ایراتسل دارم نزدیک صدهزار تومن شار ژ خورده ازم بیشعورای دزد😒

اوا نفهمیدم بعد یه شب یه پنجی خریدم صبح مرگ توش نبود😒😒 بعد فهمیدم پس بگو چرا شار ژ م تند تند تموم میشه😒😒 زنگ زدم اپراتور با صدای مسخرش برام چرتو پرت میگفت ک شما پیامک تبلیغاتی دارینو.... گفتم یعنی اونقد زیاده ک صد هزار شار ژ بخوره میگ ب هر حال فلان فلانه گفتم قط کنین همه پیامارو باز فرداش شار ژمو میخوره

دزد شدن همه الهی در ب در بشین من ک راضی نیستم

حواستون باشه از اینترنت تعرفه ازاد استفاده نکنید همین بلا یه بار سر منم اومد قبضم۶۰تومن شد رفتم یه ...

من فقط بسته ام بود استفاده میکردم بعد نگو تموم شده آزاد استفاده میشد خوب شد زود زنگ زدم پیگیر هزینه بالای قبضم بودم گفتن چهار هزارتومن  آزاد استفاده کردین گفتم چرا پیامک نزدین بسته ام تموم شده گفتن بروز رسانی  داشتیم نشد پیامک بدیم بعد من دیگه اصلا از نت همراه اولم استفاده نکردم حالا امروز زنگ زدم اون چهار هزارتومن به ده هزارتومن تبدیل شده میگم بخدا من آزاد استفاده نکردم زیر بار نمیرن بخدا بچه ها نفسم بالا نمیاد یعنی آنقدر واضح دزدی میکنن از مشترکیشون میخام برم بخش شکایات وزارت ارتباطات نمی دونم اصلا براشون مهم هست یا نه

من فقط بسته ام بود استفاده میکردم بعد نگو تموم شده آزاد استفاده میشد خوب شد زود زنگ زدم پیگیر هزینه ...

به کجا زنگ زدی؟مگه جواب میدن

ببین یه کاری کن اگه احتمالا گوشیت دوتا سیمکارت میخوره یه رایتل بگیر از اینترنتش استفاده کن