2777
2789
عنوان

متخصص زنان بندر عباس

824 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من تنبلی تخمدان دارم و اقدام به بارداری  کردم.تازه ساکن بندر عباس شدم

خواستم بدونم دکتر زنان می شناسید بندرعباس که تو این زمینه خیلی  موفق بوده باشه و بیماراش تو زمان کم باردار شده باشن؟؟

لیلا متولی بود ولی بیمارستان هستش فک کنم امام رضا بود دقیق یادم نیست خیلی مشتری داشت ولی چن نفر و با هم می فرسته من خوشم نیومد تند تند جوابتو میده میگه بعدی

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیلا متولی بود ولی بیمارستان هستش فک کنم امام رضا بود دقیق یادم نیست خیلی مشتری داشت ولی چن نفر و با ...

میخوام بدونم منی که تنبلی تخمدان دارم پیششون برم راحت باردار میشم؟

میخوام بدونم منی که تنبلی تخمدان دارم پیششون برم راحت باردار میشم؟

برات کلی ازمایش هورمون تیروئید کم خونی و... مینویسه بعد بهت میگه ولی بنظرم چون سرش شلوغه خیلی خوب نیست خیلی راهنماییت نمیکنه

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏